De fendt 310 lsa omgewisseld voor een schäffer 870T met 17500 uur. Algehele staat redelijk. De kubota motor is nog nooit los geweest volgens oude eigenaar en loopt als een zonnetje. Wel twee nieuwe t

Schäffer 870T

+6
Fendt280S
De fendt 310 lsa omgewisseld voor een schäffer 870T met 17500 uur.
Algehele staat redelijk. De kubota motor is nog nooit los geweest volgens oude eigenaar en loopt als een zonnetje. Wel twee nieuwe turbo,s opgekomen. Er zit ruim 13 liter olie in de motor.
Ik heb nog wel wat lekkages op te lossen en de adapters aanpassen op de werktuigen. Verder nog wat kleine dingetjes aanpakken.

Reacties

new holland koen
Niet bang, dat zijn een hoop uren!
+1
Fendt280S
@new holland koen
Doet het nog goed, blijkbaar goed verzorgd.
new holland koen
@Fendt280S Dan is het hoed hè
Maar toch weer afscheid genomen van de 310 dus? Ik dacht dat hij jullie zo goed beviel?
+2
Fendt280S
@new holland koen
Ja beviel ook goed, maar de motor is versleten, banden en nog wat kleine dingen. Dus daar moest ook wat geld tegen aan om up to date te maken. Ik kan niet al te lang zonder lader. En uitbesteden wordt dan te gortig qua kosten.
+2
Fast Eddy
@Fendt280S

Als de rest nog goed genoeg is kan je een eind komen. Vanmiddag nog een auto met 300.000 km. Motor is goed en bak is gereviseerd. De prijs was goed en als hij ploft heb ik niet veel schade geleden.
+2
arjanvw
@Fast Eddy met een beetje geluk kan je van zo'n auto nog jaren plezier hebben. Onze vorige auto is afgelopen oktober naar Hongarije gegaan met 505300 op de teller!
Fast Eddy
@arjanvw

Ik hoop er minimaal weer 2 jaar mee te kunnen doen. Het is ook maar een Honda Jazz 1.2. Van mijn huidige Honda Logo laten de kitlagen los. Maar de rest doet het nog.
new holland koen
@Fendt280S Duidelijk, dat snap ik wel.
+2
2850Johndeere6R
Met een kwaliteits vork/prikker eraan👌🏽 succes met je aanwinst
+2
Andre150
@2850Johndeere6R Hahaha goed gezien
+3
arjanvw
Veel succes met je nieuwe aanwinst!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 860 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!