Foto van een Giant G2700Winterklusje, er onstaan onder de boxen nog wel eens wat een ruggetje, daarom eens een diepstrooisel hark proberen te maken. Werkt goed. Dit is ook prima met de hand te harken.

Giant G2700

+3
oanejorrit12
Foto van een Giant G2700

Winterklusje, er onstaan onder de boxen nog wel eens wat een ruggetje, daarom eens een diepstrooisel hark proberen te maken. Werkt goed. Dit is ook prima met de hand te harken. Maar dit maakt wel beter vlak. En alles wat op olie druk kan moet niet met bloed druk. Beetje afgekeken van kemp. Als ik hem naar beneden doe, valt ie in een soort U en dan kun je dus ook achteruit harken. Om hem te draaien dan doe je hem wat voor over, en op het goede moment weer achterover en dan draait de arm zo naar de andere kant. Nog eens tijd over dan alles eens knap in de verf zetten, maar zo eerst maar even proberen of het naar wens gaat.

Reacties

+2
oanejorrit12
Nog een paar

(klik om te vergroten)

Blijft afgekoppeld ook mooi staan.

(klik om te vergroten)

Het eind resultaat
+1
J asper
Netjes gemaakt👍 Komen wij aan met een balk in pelikaan bak happen🤣🤪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant G2700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!