Een maand of twee geleden is er een 2e zaaifrees bij gekocht voor losse onderdelen om over te plaatsen op de frees die ze bij (agrec) al hadden.  Mijn vader is daar de dagen mee door aan het komen mom

Lely zaaifrees

+2
hissink
Een maand of twee geleden is er een 2e zaaifrees bij gekocht voor losse onderdelen om over te plaatsen op de frees die ze bij (agrec) al hadden. Mijn vader is daar de dagen mee door aan het komen momenteel.
Het is best een geprutst soms maar het eind resultaat zal blijken als hij weer Pico Bello is. Onder andere de freesas is goed aangepakt die was aan onderhoud toe. En de skf lagers van verschillende componenten zijn vervangen. Tandwiel kast is ook netjes gemaakt zodat alles voor nieuwe klussen er weer netjes bij gaan liggen.

Reacties

SJB533
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Geen Geen naar Lely Overtopfrees
oldtimergek
Ik stel net als @SJB533 voor deze foto te verplaatsen naar Lely Overtopfrees
radium45
@oldtimergek en @SJB533, hij is verplaatst!
radium45
@SJB533 Vorig jaar rond deze tijd had ik de hectares alweer voorzien van graszaad. Ben bang dat ik deze hele maand de zaaifrees niet achter de trekker hoef te doen.
SJB533
@radium45
Wordt al mooi oranje zeker?
radium45
@SJB533 Neh, ik had hem redelijk in de olie gespoten.
+1
SJB533
@radium45
Scheelt weer het gevoel krijgen, dat je aan het werk moet met 't ding... 🤣
+2
radium45
@SJB533 Ik heb alweer de nodige pallets met graszaad staan, wil graag dat ik dat geld weer incasseren kan..😃
+1
SJB533
@radium45
Dan heb je toch nog het gevoel, dat het moet, maar niet omdat het kan
SJB533

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely Overtopfrees (grondbewerking) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!