Nog even een keer tanken op het vaste land, deze week mag ik een week(je) snipperen op Vlieland.. Foto is geplaatst door trean op 04-03-2024 om 09:29:03, met 9 reacties.

Ff tanken

+3
trean
Nog even een keer tanken op het vaste land, deze week mag ik een week(je) snipperen op Vlieland.
Fendt926Driver
@trean toe maar..
Zo maar door de week naar vlieland.
Hebben ze daar geen snipper combi s?
+1
trean
@Fendt926Driver Vlieland is niet zo heel groot, dus er is niet genoeg werk voor een snippercombi. Is sowieso heel weinig landbouw hier, dus is er geloof ik maar 1 boer/loonwerker/mechanisatie bedrijf,
Ik heb nog maar 1 andere trekker en een paar dumpers gezien die ook van vaste wal komen. Maar die zijn bezig om de voet van de dijk te verbreden.

Wij gaan hier elk jaar een week heen.

Reacties

+3
trean
Al een mooi stukje gereden vanochtend

(klik om te vergroten)

+1
zettelmeyer
@trean bij je ouders vertrokken? Ipv nagele? Scheelt ook weer mooi stukje
+1
trean
@zettelmeyer klopt zaterdag alvast opgehaald, anders is het wel erg vroeg weg om de eerste boot te halen.
+1
valtraaa
Mooi eindje inderdaad. 50 km bak?
+2
trean
@valtraaa was een 50 bak, maar is met de invoer van kenteken terug gezet naar 40, dus gaat nu 45 op de teller en 41 volgens de telefoon. Rijdt wel lekker zuinig nu, topsnelheid bij 1700 toeren.q
+1
johndeere6910
Valt mee klein stukje maar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N174 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!