Onlangs de kans gekregen een Deutz D6005 Allrad met snelgang te kopen. Geheel origineel en strak. Technisch ook goed in orde. Compleet met Duitse Papieren en Nederlands kenteken.

Deutz D6005

+10
Fendt_favorit
Onlangs de kans gekregen een Deutz D6005 Allrad met snelgang te kopen. Geheel origineel en strak. Technisch ook goed in orde. Compleet met Duitse Papieren en Nederlands kenteken.

Reacties

+5
stijn-de-bock
Prachtige machine
+3
Mauro.M
De voorbanden zijn niet echt mijn smaak, maar hij ziet er nog heel goed uit (maar niet zo mooi als die ernaast😉)
+2
fendt2
@Mauro.M nog even en zijn naam wordt deutz 6005 ipv fendt_favorit. Neem ik de fendt wel over voor weinig...
+4
Mauro.M
@fendt2 😄 dan ben ik ook wel kandidaat. Het groene bloed blijft wel.
+4
a3vandiejen
Prachtige Deutz hoor.
+6
Kramer U800
Geweldig! Proficiat. Deze zie je niet veel. Enig idee hoeveel er met Allrad zijn gebouwd? Schnellgang is altijd mooi om erbij te hebben als optie. En ook mooi als je fahrzeugbrief erbij hebt, doet ook wat met de waarde.
+5
Fendt_favorit
@Kramer U800 De 6005 in zijn geheel is maar 1 jaar gebouwd. Met Allrad al niet veel, en de combinatie van Allrad en Snelgang is zeer weinig gebouwd. Hoeveel in totaal weet ik (nog) niet exact.
+1
Kramer U800
@Fendt_favorit Ok, wil je hem gaan restaureren? Of gewoon voor erbij?
+6
Fendt_favorit
@Kramer U800 Verlichting netjes maken, en technisch wat kleingheidjes maar hij is verder gewoon in orde. Aan het uiterlijk wil ik verder niets doen, daar is hij te strak voor. Nergens rot oid.

En wellicht nog setje nieuwe banden rondom. Iig wel de planning hem mee te nemen naar Panningen dit jaar. Jouw Kramer ook?
+4
Kramer U800
@Fendt_favorit Het valt reuze mee dus. Nieuwe banden knapt hij misschien nog wel van op. Zou mooi zijn als je hem mee neemt naar Panningen! Misschien dat ik de KL550 en/of de U800 mee neem. Moet even kijken. We hebben namelijk nog meer spullen waarmee er heen kunnen gaan.
+5
R Bouwmeesters
Mooie aanwinst! Deze lijkt met weinig werk ook nog eem stuk op te knappen, verlichting en de neus en grille iets richten wordt het een mooie trekker van denk ik.👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!