Foto van een Massey Ferguson 6290. Bijna alle drijfmest erop gekregen gister. Foto is geplaatst door Emmink op 14-03-2024 om 11:37:54, met 12 reacties.

Massey Ferguson 6290

+4
Emmink
Foto van een Massey Ferguson 6290. Bijna alle drijfmest erop gekregen gister
SJB533
@Emmink
Hier is dat geval net vertrokken. Mosterde net een, dat dit olievaatje toch niks is als je de 4-in-line kent 😬 🤣 Hij is weer schoon...
Emmink
@SJB533 dat was vast niet dezelfde die er dinsdag 700pk voor nodig was om los te komen🤣
SJB533

Reacties

Poah.Inter844s
Mooi gebakje!
Emmink
@Poah.Inter844s dat gewicht bedoel je?
Poah.Inter844s
@Emmink ja...
Emmink
@Poah.Inter844s ooh ja, is een zelfbouw gewicht. Kwam ik tegen op marktplaats en leek me wel een mooi blokkie👌
J asper
Vandaag laatste even?
Emmink
@J asper nee vandaag kalveren halen. 1 stuk is nog te zacht, zal wel stalmest op komen straks😅 en nog paar hoekjes waar ik qua ruimte met deze tank niet kan komen dus mss volgende week even met die 8 kuuber die ik vorig jaar huurde
ljdekker
Mooie grasland banden onder de trekker
Emmink
@ljdekker klopt. De voorbanden zijn wel aan de gladde kant hoor😅 maar je maakt zo ook geen schade op de kopakkers. Valt me hard mee dat de achterbanden er zo makkelijk over rollen qua grip in iets zachtere grond.
Wil opzich wel andere banden, maar mooi gebruikte zijn behoorlijk duur t.o.v nieuwe...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6290 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!