Foto van een Valtra 6750 met nordsten zaaimachine. Staat gesteld om nog 5ha grasklaver te zaaien wat dit najaar helaas niet meer is gelukt. Grijze velgen heeft ook wel wat als je het mij vraagt

Valtra 6750

+6
bart99
Foto van een Valtra 6750 met nordsten zaaimachine. Staat gesteld om nog 5ha grasklaver te zaaien wat dit najaar helaas niet meer is gelukt. Grijze velgen heeft ook wel wat als je het mij vraagt

Reacties

MaxxuM4ever
De kopeg lijkt breder dan 3m of vertekend de foto wat?
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Op die zaadbak rechts staat 300 dus neem aan gewoon netjes 3 meter. Met 2x 800s zit je nog niet buiten de 3 meter. (Tenzij je pannen extreem ver uit het midden staan van de velg natuurlijk.)
+2
bart99
@MaxxuM4ever Is inderdaad wel een 3m kopeg, trekker is buitenwerks 2.90 zo dus drukt mooi egaal aan nu
+1
goedste
Gevalletje meer band dan trekker maar wel mooi 👍
+1
bart99
@goedste Zo hoort het toch?😜
+1
a3vandiejen
Brute combinatie.
MASSEY-MOOI
Om de banden heel te houden zal ik er achter toch iets meer druk in gaan doen, nu gaan ze scheuren
MaxxuM4ever
@MASSEY-MOOI zit evengoed nog wel een 0,5 bar in of zelfs wel wat meer zo met geheven kopeg en zaaimachine.
bart99
@MASSEY-MOOI Zit 0.6 bar in, hoef er de weg niet mee uit dus ben er niet al te bang voor
mf 6150
@bart99
Loonwerker heeft in t land ook zon setje kapot gereden vant voorjaar. Reed op 0.6 en pompte ze op voor hij de weg op ging
MASSEY-MOOI
@MASSEY-MOOI nee maar goed, deze banden zijn niet bedoeld om op lage druk bereden te worden. dit zijn banden die een hoog laadvermogen kunnen hebben omdat het dik rubber is met een grote luchtkamer. ze kunnen het relatief lang volhouden maar vroeg of laat gaan ze er aan.
MaxxuM4ever
@MASSEY-MOOI dat is de XM28 toch, de XM27 heeft een lagere load index toch meer voor landbouw trekkers en de XM28 voor zelfrijders?
+1
stevenbruin
@MaxxuM4ever nee die xm zegt daar niks over. De 27 en 28 heb je in 2 varianten 😉 ik meen dat er 164 of 174 op de band staat wat daar wel over gaat.
+1
MASSEY-MOOI
@stevenbruin klopt 167 174 en 181 heb je,
Gebruik kun je ze eigenlijk niet kopen want ze hebben allemaal hetzelfde probleem. Te lage spanning bereden en scheuren.

167 is het meest geschikt voor tractoren en vredestein is op het moment de enige die ze nog in productie heeft
MaxxuM4ever
@MASSEY-MOOI O, weer wat geleerd. Dank voor het kennis delen.
+1
PieterA
@MASSEY-MOOI Goed zoeken. Ik heb die van mij zojuist verkocht. 167's waren wel de enige die soepel genoeg waren om land klaar te leggen

(klik om te vergroten)

Michelin 800/65R32 XM27

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6750 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!