Foto van een Steyr Multi 4115, Vandaag begonnen met wei eggen.. Foto is geplaatst door fendtensteyrrijder op 21-03-2024 om 12:35:05, met 10 reacties.

Weien eggen

+5
Foto van een Steyr Multi 4115, Vandaag begonnen met wei eggen.

Reacties

+1
Derkmax
Prachtig. Bevalt deze trekker goed ?
+2
@Derkmax Bevalt goed. In 9.5 jaar dat we hem hebben heeft hij probleemloos gedraaid. Ze hebben wel bij de dealer een keer de uitlaat verstevigd van onder dat er een scheur in begon te komen.
+2
J asper
Niet zonde in zulk mooi gras lopen krabben?
+1
@J asper misschien wel maar vorig jaar was het ook in de zelfde week gedaan en zag je later niet veel meer van. Klaverwei heb ik niet gedaan.
+1
Herbert
Zit die gevarendriehoek niet in het zicht? Die hoeft ook niet meer op landbouwvoertuigen te zitten toch?
SJB533
@Herbert
Mag niet eens meer, als je een kentekenplaat hebt, toch?
+1
roscho
Quote Reactie van @SJB533:
Mag niet eens meer

Het mag nog wel, maar is niet meer verplicht. Ik ben er zelf sterk voorstander van om hem te laten zitten, dan is van achteren in ieder geval duidelijk te zien dat het om langzaam verkeer gaat.
fordt5110
@Herbert bij ons zat hij daar ook, maar nog nooit last van gehad, als hij rechts zou zitten, heb je er sneller last van
@Herbert Van de gevarendriehoek heb ik weinig last van. Is verder bij mij weinig bekend dat hij niet erop mag zitten. Bij mijn 6115 en 9078 zit hij er ook nog op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr Multi 4115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!