Terug van weggeweest. Mijn broer heeft onlangs een eigen spuitcabine gebouwd en moest nog een Renault klaarmaken voor iemand. We hebben heel lang moeten zoeken naar een juiste dichting voor de stuurci

Schlüter Super 1500TVL

+14
Gavrie Willemsen
Terug van weggeweest. Mijn broer heeft onlangs een eigen spuitcabine gebouwd en moest nog een Renault klaarmaken voor iemand. We hebben heel lang moeten zoeken naar een juiste dichting voor de stuurcilinder. Vorige week was die dan eindelijk geleverd en hebben we alles kunnen monteren. Hier is de volledige vooras met voorasdrager net terug afgeleverd op ons bedrijf voor montage. Wanneer alles tegen elkaar staat kan hij naar de spuitcabine om in de grondverf gezet te worden. Er zijn zeker al een 50 tal kleinere onderdelen in de grondverf gezet. Achter de schermen is er al vrij veel gedaan. Er is al ongelofelijk veel gelast, geschuurd, geslepen, gestraald en gespoten.

Reacties

+7
toonvanbergen361
Goed bezig Gavrie! Degelijke en grondige aanpak! Hij wordt helemaal weer als toen hij de fabriek verliet!
+8
a3vandiejen
Mooi werk Gavrie, het project loopt zachtjes door.
Kijk uit naar de eerste foto's als die weer geplaatst worden.
+3
16045HSX
@a3vandiejen Jij bent niet de enige!
+5
Wimariete
Mooi Gavrie. Vergeet vooral de foto's niet. Prachtig.
+4
Mauro.M
Was zwaar genoeg voor de pallet 😉
+3
Gavrie Willemsen
@Mauro.M ja die kon gelijk in de stoof
+5
Fast Eddy
Het einde is in zicht. Overdag met de andere Schlüter aan het werk en in de vrije uurtjes met deze bezig. Dat moet wel genieten zijn.
+4
Kramer U800
Prachtig! Ga je de vooras kaalslijpen met een staalborstel in de slijptol?
+3
gaituuth
Mooi om te zien dat er schot in zit. En dan strx de andere Schlüter.
+3
manus
Ben benieuwd hoor,Suc6 verder

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!