Krone Big M opgeladen voor een tripje van 2300 kilometer naar Bulgarije. Foto is geplaatst door Loonwerker_Erwin op 31-03-2024 om 10:28:43, met 15 reacties.

Krone Big M

+3
Loonwerker_Erwin
Krone Big M opgeladen voor een tripje van 2300 kilometer naar Bulgarije
+2
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Loonwerker_Erwin:
Krone Big M opgeladen voor een tripje van 2300 kilometer naar Bulgarije

En die man had hem gezien op tractorfan?
Jou belangrijkste verkoop site??🫣🫣
Loonwerker_Erwin
@Fendt926Driver haha verkoop gaat via alle kanalen 🌍
Fendt926Driver
@Loonwerker_Erwin tuurlijk snap ik. Zie de advertenties op meerdere plekken staan

Reacties

Fendt280S
Dat is een mooi eindje sturen!
+2
maikwolsink
@Fendt280S scheelt het was een snelle chauffeur. Hij kwam mij van de week voorbij op de a12 ik reed iets van 85km met de vrachtwagen maar hij kwam met gang voorbij zetten😅
+1
jesperb
@maikwolsink haha de begrenzer iets aangepast!! Moet kunnen
+1
caseboy
@jesperb dat is gewoon een gunstig geijkte tachograaf 😉
+2
Fendt280S
@caseboy dat hebben veel Spanjaarden ook😃
+1
caseboy
@Fendt280S ja dat klopt, hier zijn er nog veel waar het binnen het wettelijke valt maar als ik soms die zuid europeanen zie rijden dat valt niet binnen het wettelijke.
maikwolsink
@caseboy 3kmh tolerantie toch?🤔
+4
caseboy
@maikwolsink Ik weet niet wat de tolerantie is als ze het meten maar doelde meer op de wijze van ijken. Als je laat ijken op opgesneden kale banden die nog net goed zijn mag dat en je legt er na de ijking nieuwe banden onder win je ongeveer 5km en ijken op opgesneden banden met net genoeg profiel is niet illegaal. Maar sommige rijden zo hard dat kan alleen als je ijkt op een kleinere bandenmaat, tijdens de ijking, met de impulssen sjoemelt of op een andere manier de tacho manipuleert, maar dat is allemaal fraude en mag dus niet.
newholland6640
@caseboy

Dan heb je hele kleine banden als het profiel 5 km scheelt
caseboy
@newholland6640 ja klopt, hoogte van een nieuwe band in dezelfde maat kan al een paar cm in hoogte schillen als je dan zo'n lagere opgesnede bijna kalen band hebt waar je op ijkt en je legt er daarna gloednieuwe banden op die al iets hoger zijn dan kan je dat wel halen.
+1
jesperb
@caseboy ja zo kun je het ook noemen!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!