Foto van een Case International 856 XL hier kon die wel even aan trekken. Foto is geplaatst door brauheist op 06-04-2024 om 15:07:13, met 5 reacties.

Case International 856 XL

+2
brauheist
Foto van een Case International 856 XL hier kon die wel even aan trekken

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Je mag wel ff naar Rick van stippent met die 856, wordt hij weer mooi helder rood. Mooie spullen hoor. Thuis zijn wij van de 55/44 serie doorgegaan naar de maxxum. Had wel graag een paar jaar een 56 in de schuur gehad denk ik.
brauheist
@MaxxuM4ever deze wil ik ooit ook opknappen, heb me wel voorgenomen eerst keer te proberen het rood weer wat terug te krijgen, maarja tijd...
Fendt926Driver
Mooie praktische combinatie zo.
Is de kipper een container systeem??
+1
brauheist
@Fendt926Driver nee de vorige eigenaar heeft er een container bak op laten maken omdat de oude tever heen was, vind het niet erg wil er een franse achterklep in maken van de winter en heb ik nu al eenn mooie basis voor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!