Foto van een Deutz D5006Ik vermoed bouwjaar 1972 maar ik weet het niet zeker. Foto is geplaatst door deutz72 op 23-04-2024 om 18:50:07, met 10 reacties.

Deutz D5006 1972?

deutz72
Foto van een Deutz D5006
Ik vermoed bouwjaar 1972 maar ik weet het niet zeker

Reacties

deutz72
Als iemand zeker weet uit welk bouwjaar deze komt of hoe ik dit kan achterhalen hoor ik het graag!
+1
Niels_D
@deutz72 Als je het zeker wil weten en je kunt het vin/serienummer nog lezen op het typeplaatje kun je via een mailtje aan dit adres het bouwjaar opvragen:

de.homologation@sdfgroup.de
LuftDeutz
@Niels_D

Dat zou ook mijn 2de optie zijn 😄
+3
LuftDeutz
De voor en achtervelgen staat ook een jaartal in geslagen. Dit bouwjaar kan een paar maanden schelen, omdat velgen meestal al in voorraad waren. Ook zou je het kunne vinden op het inlaatspruitstuk. Hier staat ergens een rondje met het jaartal erin.
+2
deutz72
@LuftDeutz
Op de voorvelgen staat 1/72 en op de achtervelgen staat 4/72 vandaar dat ik 1972 vermoed. Hij is van m’n opa en hij kan zich herinneren dat er ooit iets met de inlaat spruitstuk vervangen is dus ik weet niet of hier het juiste jaartal bij staat…
+1
bob de bouwer
@deutz72 Mooi man, moet je zuinig op zijn
+1
Towaberg
Snuitje beetje rechten en 2 nieuwe lampen erin😉👍
+2
Hidde Gröniger
Ik dacht dat er op het spruitstuk ook een datum stond maar weet ik niet meer zeker
weurding
Heeft ie voorwielvering? Geschroefde trekbek voor en een bakelieten handkoppeling pto?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!