de troboco ff klaar gemaakt voor de winterstalling. Foto is geplaatst door stoker op 04-10-2008 om 20:00:55, met 17 reacties.

Tobroco 6SK38

stoker
De troboco ff klaar gemaakt voor de winterstalling

Reacties

fendtjuh
Werkt zo'n bemester nou goed?
stoker
Ja werkt supper
guus hiddink
Bij boeren werkt zo n ding altijd goed maar een loonwerker hoeft niet met zo n ding aan te komen!!
eddie
Nee dan sturen wij de loonwerker weer naar huis als die met zoon ding aan komt 😃
stoker
Wat is hier mis mee dan?
eddie
Niks hoor, maar ik vind dat ze teveel knoeien, en heb toch liever dat ze het injecteren in de grond en niet er boven op,
stoker
Dan moet je het resultaat maar eens goed gaan bekijken dan zie je namelijk dat het mooi in sleufjes in de grond komt, maak er volgend daar wel eens een foto van
valtradriver
Is idd goed mee te werken maar veel boeren maken er zelf een zooitje van omdat ze het eigenlijk nog liever het met de ketsplaat deden!
Als je 2 veren per goot heb en normale mengmest heb kun je tot 20 cub Rvdm/ha net zo netjes werken als een vredo o.i.d. met varkensmest met > 25 cub ook nog wel!
Vergeet niet dat deze het om de 15 cm leggen i.p.v. 20 bij vele andere,dus minder mest per sleufje wat de netheid ook bevordert!
Help verplaatsen:(nieuw merk) Tobroco (Type:) 6SK38
eddie
Wij ons is het ook een ander verhaal, wij mogen 11 hectare natuurland injecteren, maar omdat dat toch maar 2 keer gemaait word bemesten maar 1 keer dus direct 40 kuub per bunder, nou dan hoef je niet met zoon ding aan te komen hoor
DESLAGERURRE
Nee dan moet je zeker niet mer z'n kwak-bak an te komen .... maar welke boer doet dat nou niet dan voor de eerste 35/40 m3 ??? in het voorjaar moet je bemesten ...
valtradriver
Idd,maar voor de eerste snee 2 keer bemesten bevalt me nog beter dan een grote gift in 1 keer,vooral qua benutting van de mest!
Als je pech heb is al je mest al weg (uitgespoelt) voor de snede na het maaien.
me
Dat huurding wat ik wel eens haal werkt ook wel netjes hoor .. op de kleine hoekjes ist wat knoeien omdat je nog wat in de gootjes hebt .. maar dat valt alles mee ! . .En zeker dat die het wel in gootjes legt .. Niet zo precies als een bsa maar wel goed mee te werken.
stoker
En er zit weinig onderhoud aan
me
Vooral dat .. enige probleem is dat de vergrendeling met een kabeltje niet werkte dus niet helemaal in klapte .. toen ik door een greppel ging knalde de onderkant op de grond en was die krom.
SJB533
Ik, SJB533 en radium45 hebben dit object verplaatst van Machines Onbekend Onbekend (Poseren) naar Machines Tobroco 6SK38 (Poseren)
Valtra-Fordpower
6 meter SK 38 gootjes 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tobroco 6SK38 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!