de CS pro met een IPSAM 10 m3, vandaag getest voor we hem mischien zouden kopen, uiteraard 2ehands. Foto is geplaatst door oostvogels op 04-02-2009 om 20:15:33, met 5 reacties.

Case IH CS 105 Pro

oostvogels
De CS pro met een IPSAM 10 m3, vandaag getest voor we hem mischien zouden kopen, uiteraard 2ehands

Reacties

landbouw
En hoe was ie en vanwaar komt ie
CaseCS130
Je zou niet zeggen dat het een 10 kuuber is op de foto. Bemester lijkt me ook niet erg mooi werk leveren zo te zien. Trekker daarentegen is wel een superding. 😃
oostvogels
Deze komt van servaes, tja, hoe beviel die, er moet nog veel gebeuren als we hem zouden kopen (remleiding, wel n paar scheuren in, ...) drijfmest blijft er wel in zitten maar we hadden ook n keer water gepompt en dat liep er zo uit door de scheuren

en de tank lijkt ook wel kleiner omdat het asfalt afwatert, zie je niet zo goed maar het is wel behoorlijk schuin daar
Valtra-Fordpower
Ik, valtra6200 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case CS pro 105 naar Tractoren Case IH CS 105 Pro (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 105 Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!