gisteren geharkt met de TS 100 A.machtig mooi met dik gras. Foto is geplaatst door TLA-TSA op 11-05-2009 om 19:53:30, met 5 reacties.

New Holland TS 100 A

TLA-TSA
Gisteren geharkt met de TS 100 A.machtig mooi met dik gras

Reacties

trekkerfanz-h
Word het niet eens tijd voor een dubbele hark?
TLA-TSA
Zal wel machtig mooi zijn maar m'n oom maait nooit zoveel tegelijk.laatst 6 bunder en nu 5 bunder,morgen weer paar bunder in de kuil.
eigenlijk nooit meer als 13 bunder ofzo tegelijk
trekkerfanz-h
Ok steeds je kuil open maken is denk ook niet echt goed voor je gras wij hebben nu ook een dubbele hark en het gaat echt machtig
TLA-TSA
Ja ok is niet zo goed maarja.met deze hark kun je 3-4 bunder per uur halen met een groot stuk.maar met van die kleine stukjes houdt het met 2 bunder per uur wel op.maar op kleine stukjes doe je met deze hark zowat net zo veel als met een dubbele.en mijn oom heeft nogal wat kleine stukjes 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 100 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!