Foto van een Simko Bemester, bezig met poseren. even nieuwe beugels op de bemester doen.. Foto is geplaatst door nh remco op 20-07-2009 om 10:31:27, met 23 reacties.

Simko Bemester

nh remco
Foto van een Simko Bemester, bezig met poseren. even nieuwe beugels op de bemester doen.

Reacties

Deur324
He hoe krijg jij die foto's op deze site want ik wil die van mij er ook op hebben maar ik krijg ze er gewoon niet op. als je het wil zeggen doe het dan wel een beetje precies, dan weet ik het beter. alvast bedankt.
nh remco
Wat krijg je te zien? als er staat verkleinen dan moet je ze effe verkleinen, anders weet ik het ook niet
Deur324
Nooit gehoord van schoonmaken, dat is het behoudt van je machine's hoor en daarna weer in de vet zetten hoor. Maar werkt wel mooi he deze machine's geen gekut met snijmolens of verdeelmolens die verstopt zitten of slangen die na twee jaar vervangen moeten worden prachtig zo'n machine.
nh remco
Ja werkt idd echt prachtig. wij hebben hem volgensmij al bijna 3 jaar en er is nog nooit wat mee gehad. ook niet slangen vervangen ofzo alles werkt nog net zo goed als dat het uit de fabriek kwam, je hoeft soms alleen even die beugeltjes lassen maar verder hoef je er niks an te doen 😄 en schoonmaken doen wij alleen als hij eraf moet in de winter want als je weer gaat gieren wordt hij gelijk weer vies
Deur324
Precies maar ik vind wel dat die slangen iets korter kunnen want die zijn veelste lang ik zag ook op een filmpje van je dat die slangen net niet over de grond slepen dus die zou je eigenlijk nog een keer iets moet en in korten dat heeft me oom ook gedaan en dat is veel beter.
SJB533
Dat zo'n systeem überhaupt nog mag...
Deur324
Zo'n systeem drukt het gras netjes weg zodat het mest er tussen kan stromen en dat de grond het kan opnemen. betere bemesters zijn er niet ,geen verstoppingen en gekloot met verstopte slangen of verdeelmolens.
boer
Deur324 die slangen meot je niet in korten dan zit je er mee met opklappen wij hebben er ook een maar wel supers hooor!
SJB533
Maar veel meer emissie 😉 Er is een bemester beter, die noemt men ook wel ketsplaat 😉
boer
Jaa dat is wel zeker maarja dat word verboden en dit lijkt er veel op en dit word goedgekeurt het is zo krom als wat
SJB533
Wordt niet verboden, is t al 20 jaar. Deze wordt gedoogd, maar is ook verboden, omdat niet geïnjecteerd wordt. Over 2 jaar mag deze naar t museum 😉
boer
Ben bedondert hier rijden we nog 20 jaar mee in de ronte:P
SJB533
Nee hoor, over 2 jaar moet er verplicht geïnjecteerd worden, geen stroken leggen...
boer
Dat is best leuk maar bij ons op het veen kan dat kan niet begint de mat zo op te rollen
SJB533
Dat moet je dan maar op zien te lossen...
Deur324
Ik woon ook op het veen, stel dat de simko en tobroco verboden, worden dan hoef je bij ons in de zomer niet te komen met een bemester met schijfjes ofzo dan snij je al je zoden verot en dan kan je de 2e snede enzo wel op je buik schrijven.
fendtjuh
Helemaal niet SJB533, op klei en veen mag je dat nog gewoon straks!
SJB533
Oneerlijke concurrentie dus...
fendtjuh
Nee.. op klei werkt een bemester met schijven gewoon nauwelijks, is in de zomer veeel te hard plus dat het niet uitspoelt, hoogstens afspoelt van het land.
SJB533
Alsof dat met zand en leem anders is...
Deur324
Hier op het veen zie je niet anders dan simko en tobroco en op een paar enkelingen na hebben dan nog zo´n bemester met verdeelmolens en slangen, maar degene die dit soort systemen eerst allemaal hadden zijn allemaal overgestapt naar simko of tobroco omdat het bijna nooit verstopt zit en omdat het net zo mooi resultaat heeft.
fendtjuh
@SJB, dat is zeker anders met zand...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Simko Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!