Foto van een International 946, bezig met ploegen / eggen. Ploeg wegbrengen.. Foto is geplaatst door me op 27-11-2009 om 00:13:01, met 57 reacties.

International 946

me
Foto van een International 946, bezig met ploegen / eggen. Ploeg wegbrengen.

Reacties

wiegehts
Mooi heur tom netjes zo
Jarno1h
Goh is dat nou die dikke inter? mot ie zat kunne doen dacht ik zo die ploeg 😃
yoohan
Nette inter hoor.
Moettie in een lage stal rijden omdat er zo'n kort beugeltje op zit?
me
Opt zand hier kan die de ploeg best doen denk. Maar zoiets werkt gewoon efef stuk beter met de deere.
Ja hij moest idd in lage stallen. Daar hing eerst ook een rail in voor de voercomputer .. maar dat was toen we nog melkvee hadden. De beugel zou weer t/m 275 kunnen.
yoohan
Tuurlijk kan die de ploeg hebben op zand, gewoon keertje gaan ploegen met deze als het mooi weer is 😛
Wardcase
Zo thom de dikke inter eindelijk op TF wel mooi zo met die hoge bandjes 😃
MaartenMandemaker
Een andere ploeg gekocht thom?
cih1056xl
Zow dikke inter joh!!
me
Met de bandjes ja !
Maarten : Nee dat gaat m niet worden 😛 .. hebben hem samen met een andere boer en bij ons stond alles vol met stro en hooi .. Dus ging die daar in de schuur. Ploegt prima voor weinig !!
MaartenMandemaker
Aha op die manier 😄 mooi werk toch zelf ploegen
me
Zeker, je moet er effe de tijd voor nemen bij afstellen enzo. Maar staat de eenmaal goed, dan ist mooi opt gemakkie ploegen met de deere ervoor 😄 !
fendtjuh
Ff keihard met 50 naar die andere boer toejagen 😃 😉

Mooi thom 😄
me
Op de autoteller liep die dat ja toen deze banden eronder lagen .. dezelfde avond effe flink teruggeschroefd in toeren. Loop nu 40/42.
fendtjuh
Loopt nog mooi hard ja 😄
me
Best zat, prima trekkertje .. alleen sinds v.d. week doen de remmen het niet meer .. Lucht bijgekomen denk. Morgen is uitzoeken.
NH-Ford
Zo, eindelijk is die woeste trekker op den foto 😛
Keurige combi zo 😄
fendtjuh
Hm das vervelend.. oke hydro remmen, ff klooien dus...
me
Combie ? .. Opt land ben je het gauw zat denk 😉. Al zou die het best kunnen trekken hier op de grond. En kijk jeroen 😃 .. die 20.8x38's 😉 !
Ja idd .. effe klooijen en zien oft te fixxen is.
NH-Ford
Voor een paar rondjes zou het best geinig wezen,
ja die banden... ik zie ze wel hoor 😞 😉
Jarno1h
Daar leer je voor thom 😉
1046
Als je et slecht treft ligt er een remcilinder uit , dan kan de hele boel ope
me
Ik hebt gehoord over remcilinder met keering .. Dat dat ook nogal veel voorkomend probleem is. Ben benieuwt hoop dat t meevalt .. en dat de boel open moet is het punt niet zo. Maar dat het een bak geld kost vindt ik dan net jammer.
ford8630power
Onze 844 heeft altijd dat de olie eruit weg loopt, dan moet de achterbrug open en moet een paar keerringen vervangen. Die van ons waren helemaal af toen.
HOOIJMAN
Moet je een paar x trappen voordat ie remt?? dan is je verdeelstationnetje niet goed.. anders moet er denk een nieuwe remvoering op is niet heel veel werk
1046
Alleen een paar uur sleutele voordat je de as eraf heb
me
Ford8630power : Heb gehoord dat als je normale remolie erin flikkert dat de keerringen van inter vaak kapot gaan. Moet hydrauliekolie in heb ik begrepen.
Hooijman : Dat met dat paar keer pompen hebben we voor jaar of 2 terug idd verholpen door verdeelstationnetje.
Nu wast zo dat die eerst een keer blokkeerde .. Later verder kon maar niet meer remde :S. Verder heb ik dit jaar ook speling opt stuur verholpen, zit t achterspatbord weer vast, En loopt die weer zo'n beetje standaard, staat die weer recht En is de verlichting gefixt en een stekkerdoos erop gezet. Dus t wordt nog wel een keer wat.
Wardcase
Als je dot 4 er in gooit vreet het alle oringen en keeringen op daarom moet er ook HY-TRAN in
HOOIJMAN
Wat voorn banden liggen eronder? en dan denk ik dus idd als ie zo blokkeert dat de remvoeringen op zijn.. dan ist ijzer op ijzer
fendtjuh
20.8 x 38 hooijman 😉
HOOIJMAN
20.8 dus 😃 net zo hoog als de onze alleen de onze zijn nog iets breder.. maar dan loopt ie idd een stukkie harder
1046
Lekker he als ie doorrijd , paar toerties derbij en hoppa, weer een paar km harder , hahahaha
me
Toeren heb ik nu weer terug geschroefd ... Hij liep veelste hard met de toeren die die eerst maakte .. Is nu denk iets meer als hoe die origineel staat. Een normale pluim alst nodig is. en 40/42 is hard zat met zo eentje.
Maarrre .. als die eerst blokkeerd ? .. en later helemaal geen druk opbouwt ? .. kan dat dan wel de remvoering zijn ?
1046
Hoe bedoel je later?????????? gelijk of na een paar dagen, weken , maanden?????????
fendtjuh
@Hooijman, how, foutje 😛

@Thom, is je remcilinder niet lek toevallig?
me
Nou gelijk ja ... Dacht eigenlijk dat het vapour-lock was .. en dat de remolie op was. ben bang dat de pompcilinder naar de hoeren is gegaan daarna ? .. want de olie wil er ook niet echt uit met ontluchten ...
ruupie
Ik heb er gewone rem olie in zitte dot 4 en dat geeft geen problemen,

het zit er nu al zolang in als dat ik m heb want de hoofdrem cilinder en de rest van de remmerij is toen allemaal vervangen...
me
Schijnt verschillende soorten remolieen te zijn voor de 46 serie .. je schijnt nieuwere types hebben gehad met natte remmen en dan is dat niet best. Wordt denk nieuwe afdichtingssetje op pompcilinder en verdeelblokkie.
fendtjuh
Dure grapjes zijn dat, maar dan istie ook weer top 😃
me
Top of werkt die weer ?
guldner75
Haha thom 😛
ook weer practijk lekker achter de slaptop
groeten Daaf
fendtjuh
Top toch? 😃 Ding is verder prima hoorde ik van je, dan istie daarna toch weer top? 😛
me
Idd,beetje computeren enzo 😉 ! Prima 😛 ?hahahaha hij werkt goed, wel veel speling op de stangen naar de versnellingsbak. En ook nog klein beetje op vooras, maar hij loopt recht. Rotte spatborden maar zitten wel goed vast. En er zweet wel wat olie weg .. Over het oliegebruik niet gesproken 😛. Maar het functioneren doet die prima. Steeds beter zelfs 😃 ! Tikken lopen en gaan.
fendtjuh
Ach, olieverbruik is niet zo heel erg, ververst het zich automatisch als je af en toe ff bijvult 😛

Speling op stangen naar de versnellingsbak? Dat zit dan toch in de bak zelf bij de gaffels of hoe die dingen ook heten?

Achja, is toch 2e trekker, en daarvoor vind ik het net ding 😄
Idd, zit hem meestal in de gaffels.. whah jaa olie bij vullen.. als je 2 liter per dag der ingooit loopt hij niet zo lang meer 😛
fendtjuh
Haha ja das wel weer overdreven he wicht, kallem aan jij 😛
me
Nou als die een dag flink mag sleuren zit er zo een liter door. Zoals pesten met balenrijden.. Maar het loopt best en het blok is nog nooit uit elkaar geweest. En de gaffels zelf zijn het niet .. Je hebt met lange poken wat meer knikpunten. En op die knikpunten zit wat speling. Op de gaffels ook wel waarschijnlijk. Maar niet heel erg.
fendtjuh
Oke, maar dat valt toch wel te fixen? Uit elkaar halen, miss dichtlassen alst geen gietijzer is en dan weer gat in boren? Of busje of weet ik het...
me
Ja of keer onderdelen regelen 😄 .. maar zijn allemaal van die dingetjes die keer moeten gebeuren .. zoals gaspedaal ook .. en accubak. Maar opzich t wordt steeds wat beter die trekker. Nu de remmen 100 maken ... vant jaar vooras al zo goed als spelingsvrij gekregen .. spatbord links zit weer vast .. hogere banden eronder. Minder toeren en harder rijden. En de verlichting is weer 100%. Alles stappie voor stappie. Als die maar goed functionerend blijft ben ik tevree 😄 !
En als je aan zoiets begint moet je gelijk hoop andere dingen doen 😛 .. en schakelen gaat heel soepel, maar iemand die erop zit en hem niet kent weet alleen niet of die wel in de juiste versnelling staat 😄 !
fendtjuh
Mooi klusje voor na school toch? 😄

Zit geen haast achter en je kunt het mooi stukje voor stukje doen!

Accubak? Verrot door accuzuur?
me
Mooi klusje voor na school ja .. En zie het dan maar als een meerjaren projectje 😄 .. die bak is verrot maar is ooit als eens een hoeklijn onder gelast dus daar gebeurt niets mee.
1046
Dat is et nadeel van die zijschakeling
me
Klopt .. maarja mag wel als er nooit wat aan gedaan is. En het schakelen pakt die nog heeel netjes!! En de 6 zit links achter .. en de 1 rechts voor. Schakelt overigens wel beter lange poken, veel fijnere plek!
HOOIJMAN
Ja zit precies andersom als bij de gewone bak tussen je benen..
1046
Haha ik heb em liever tusse me bene
fendtjuh
Lijkt me handiger een zijschakeling opzich...
me
Ja klopt zit net andersom. We hadden eerder ook een 1046 2wd zonder cabine .. Maar die had hem int midden zitten. En voor het mooie wat te laag alst aan mij ligt. De zijschakeling is geniaal. Wel apart dat het andersom zit, maar daar wen je in een kwartier aan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 946 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!