schluter super 1500 tvl foto van de hefinrichting.. Foto is geplaatst door hebbinkhalle op 11-01-2010 om 15:16:27, met 7 reacties.

Schlüter Super 1500TVL

hebbinkhalle
Schluter super 1500 tvl foto van de hefinrichting.

Reacties

Schluterfan
Die luchtremkoppelingen zijn achteraf erbij gebouwd zo te zien. Het leukste aan die hef heb je jammer genoeg niet op de foto, en dat zijn die joekels van heflatten! De mijne zijn al zwaar, maar die van die ouwere Supers zijn nog veel lomper, die krijg je er zeker alleen niet af, als ik al mijne pa nodig had bij de mijne haha 😃

Ook duidelijk te zien dat die zijn startrelais op het spatbord links geschroefd is, bij de later zat die vooraan onder het verlengstukje van de motorkap dat niet openklapt.
mp-jd6620
Dus doar mot de woeler in komen te hangen en mischien thm taarup? 😃
schluterman
Mooi die wiel gewichten aan de binnen kant van de velg
hebbinkhalle
Nee jaa hier moet de veenhuis woeler aan komen! de taarup blijft achter de jd want de schluter is te sterk:P simon de hele hefinrichting van de schluter is lomp zwaar!
ik ben van plan om er een in hoogte verstelbare trekhaak aan te bouwen ipv de orginele ondertrekhaak. die ik trouwens ook niet compleet heb.
schluterman
Hoe wil je dat doen dan een in hoogte verstelbare trekhaak erop maken dan moet je er alles eraf slopen of niet tenminste bij onze super 850v wel hoor
hebbinkhalle
Als ik het onderste gedeelte er af sloop en het bovenste gedeelte aanpas, kan er een in hoogte verstelbare trekhaak van een fendt aan!
fendt heeft ook een zf achterbrug.
waarschijnlijk zitten de boutgaten op de zelfde plek,en kan ik hem er zo aanbouten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!