Foto van een dorskast, bezig met poseren. Laren N-H mei 1984. Foto is geplaatst door Mengeledriver op 11-01-2010 om 19:38:33, met 16 reacties.

Oldtimers Werktuigen

Mengeledriver
Foto van een dorskast, bezig met poseren. Laren N-H mei 1984

Reacties

landinifan
Wat is hier mee gebeurt ?

leeft hij nog of is hij in stukken geslepen net als zo veelen 😞

deze foto is wel veel beter voor men nek 😛
Mengeledriver
Geen idee waar ie nu is maar hij werd hier opgeladen om een demonstratie te geven van oude landbouwgebruiken enzo in Hilversum.
TurnMeLoose
Dat kijkt wat makkelijker 😃
Mengeledriver
Haha
Mengeledriver
Iemand die het merk ook weet?
alfredo
Machine
Oltimers
Werktuigen en machines
Poseren
Of is dat niets
radium45
Machine
Oltimers
Dorsmolen
Poseren

Roep maar haha.
SJB533
Dorskast ipv molen?
SJB533
Wellicht deze?
radium45
Een dorskast is wat anders, das vaak een kleiner geheel. Veelal nog door de hand aangedreven. Maar elke streek zal wel zijn eigen benaming hebben.
SJB533
Dan weet ik t niet... Geloof dat dat hier gewoon een kast is. Misschien in Beltrum ok wel 😃 Ken wel een mangelm?lle, dat kennen ze hier dan weer niet 😃
radium45
@SJB533

das typisch iets uit de achterhoek dacht ik, zon voederbietenverhakselinstalatie.
Mengeledriver
Hier is't ook een dorskast ja.
Johndeeretje
Ik, radium45 en alfredo hebben dit object verplaatst van Machines Onbekend Onbekend (Poseren) naar Machines Oldtimers Werktuigen (Poseren)
Hurli356
Ik, radium45 en alfredo hebben dit object verplaatst van Machines Oldtimers Werktuigen (Poseren) naar Machines Oldtimers Werktuigen (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Oldtimers Werktuigen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!