dikke F100 DT TURBO MET 3 SCHAAR LEMKEN. Foto is geplaatst door Fiatagri680dth op 30-01-2010 om 20:45:45, met 16 reacties.

Fiat F100

Fiatagri680dth
Dikke F100 DT TURBO MET 3 SCHAAR LEMKEN

Reacties

Gebroeders Smid
Is de grond niet hard?
arjanvw
Mooie foto! Maar dat komt niet goed hè, die sneeuw onder ploegen...
Wilting NH
Mooie foto en mooi ding 😃
steyrkealtie
Ajoh gewoon deur doen.. wat maakt dat beettie sneeuw nou uut dan..
HOOIJMAN
Kou in de grond brengen mooie trekker
arjanvw
Als je sneeuw onderploegd dan kristaliseerd dat en gaat kort gezegd de porien in de grond dicht zitten. Er kan dan geen zuurstof meer bij, de grond blijft lang nat in het voorjaar en de opbrengst zal je ook niet meevallen.
BEboer
Wat zeg jij nouw arjanvw... in het najaar is de grond altijd nat dat beetje sneeuw zal niet veel uitmaken ... beter sneeuw als in de gietende regen ploegen!
fendt-412
Arjan hef het wel bij het rechte end. Met lichte vorst wil het nog wel, maar iets slechter als sneeuw onderploegen is er niet.
Gebroeders Smid
Als je nu giet bouwlandbemesten krijg je dikke problemen met de politie 😃
steyrkealtie
Moar er ligt bijna geen sneeuw ja of zie ik dat verkeerd?
Rikk
Ik, Kareltje en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat F110 (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Fiat F100 (Ploegen / Eggen)
Rikk
Mooie fiat! 😄
fiatjuh
Dit gaat nog wel zo`n dun laagje sneeuw,maar moet idd niet meer zijn dan dit. Trouwens wel een machtig mooie Fiat,erg zuinig op zijn op zo`n nog echte Fiat!!
fiatfan
Beste fiat
joris
Mooi werk frankie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!