Foto van een International 745 XL, bezig met poseren. Foto is geplaatst door tom 53 op 09-02-2010 om 21:03:24, met 12 reacties.

International 745 XL

tom 53
Foto van een International 745 XL, bezig met poseren

Reacties

JD1030thebest
Amerikaanse versie?
HOOIJMAN
Nee dat bestaat niet vd 745 gewoon spatborde ingekort
wil745xl
Dit is een engelse versie, en waarschijnlijk gebouwd in frankrijk kun je zien in cabine rechts onder op type plaatje en links zit dan de engelse aanduiding want duitse versies hebben type plaatje rechts buiten de cabine
tom 53
Ik heb er geen idee van, ik zal straks eens kijken.
tom 53
Inderdaad gemaakt in Croix, Frankrijk.
HOOIJMAN
??
DESLAGERURRE
Goh hooiman en dat wis jij niet ?
HOOIJMAN
Nee wist het niet maar doe mij maar een duitse inter
tom 53
Op de buik onder de kabine staat een plaatje met de chassisnr en daarop staat vermeld Schaarbeeklei Vilvoorde (Belgie) Heeft dit ook iets met fabrikage te maken of niet?
wil745xl
Nee het type plaatje is uitsluitend voor belgie maar heel veel inters in belgie komen uit frankrijk (st dizier ) maar is eigenlijk ook een duitse want in frankrijk was alleen assemblage,de motoren en achterbrugen kwamen uit neuss en xl cabine uit cabine fabriek in croix
tom 53
Aha dus heeft een belgisch type plaatje en komt toch uit Nederland. Heeft vroeger gemaaid op de grens tussen Belgie en Nederland. Had grensplaten toen ik hem gekocht heb.Vandaar ook die fronthef en cardan vooraan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!