Foto van een Iseki TU 1700, bezig met ploegen / eggen. Werd een tijdje geleden gebeld of ik even met de diepwoeler wou komen, omdat het veld telkens blank staat als het geregeld heeft. Dus ja, Dan tro

Iseki TU 1700

caseih1056xl
Foto van een Iseki TU 1700, bezig met ploegen / eggen. Werd een tijdje geleden gebeld of ik even met de diepwoeler wou komen, omdat het veld telkens blank staat als het geregeld heeft. Dus ja, Dan trommel ik mij gerei weer op en ga op de klus aan.

Mensen weer blij, kreeg al de vraag of ik van de zomer de natte plekken wou frezen en inzaaien.

loonbedrijfmintjes.tk/

Reacties

BEboer
Er zou beter iemand op de cultivator staan of is dit het maximum van diepte dat hij kan? trouwens wel vrij nat voor deze werken wel mooie foto!
caseih1056xl
Klopt ik heb de gene die foto's aan het maken was even gevraagt of hij erop wou gaan staan. tuurlijk zei die 😛 .

maximaal kan ie zo'n 40cm diep. ik kan hem hier met de iseki dieper mee krijgen als dat ik hem achter de Kubota had. de hef van de Iseki zakt tot de grond. en die van de Kubota 10cm boven de grond.

Idd wel erg nat. Reed vorige keer langs en zag er droog uit. wat normaal erg nat was.

Dank u 😛
Valtrafan
Hij is ook weer aan het werk geweest 😃 👍
caseih1056xl
Hahaha ja 😃 hij mocht weer even spelen 😛 😃

Van de week wordt het ook weer druk 😄 Zal dan even foto's (laten) maken 😄
JD1030thebest
Kan je niet beter die woeler iets schuiner zetten dat die zich in de grond trekt? dan hoef je ook niet iemand achterop hebben staan
caseih1056xl
Kan wel maar dat wil meer in droge grond.

heb er ook wel eens mijn frontgewichten aangehangen ging ook wel 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TU 1700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!