Foto van een Miedema Presto en steyr 9078 bezig met gras in kuilen. Dit was mooi gras wat ik goed kon laden, dus zeker geen halve vrachten. Trekker kan mooi los komen zo haha.

Miedema Presto

Baltus_steyr
Foto van een Miedema Presto en steyr 9078 bezig met gras in kuilen. Dit was mooi gras wat ik goed kon laden, dus zeker geen halve vrachten. Trekker kan mooi los komen zo haha.

Reacties

CaseCS130
Denk dat die al wel los was bij jullie 😉
Hoe hard kon je nog rijden om het laatste erbij in te proppen?
Baltus_steyr
Nou , in ben maar in de lage giering gaan rijden haha, uh begon in 4 hoog, das rond de 12 kmp per uur, en wanneer ie egt begint te stampen, en je wilt hem mooi vol krijgen dan zit je wel rond de 7 6 alst moet 5 km/per uur. Dan mis je eigenlijk wel de laatste pkaas. Maar gaat opzig wel mooi zo. haha en vanmorgen was mooi, eerste vracht kon die totaal niet op snelheid komen, en naar een paar vrachten al wel redelijk snel. en nu is ie wel zeer fel.haha
ikuh
Zijn wel goeie wagens die presto gaan lang mee 😄
Baltus_steyr
Ja en met het vermogen wat wij er voor hebben staan, zal het ook wel een tijdje goed gaan lijkt me. Is behoud van de wagen, trekker moet moi moeite doen, en wagen kan het goed hebben.
mf4360
En bevalt de wagen een beetje ??
hoeveel messen hebje in de wagen ?
wij hebben een heel nieuw pick up onder die presto laten zetten en messen bak zit vol.
morgen ga ik beginnen 45 hectare.
Baltus_steyr
Oke, schiet dan maar een paar foto's haha. hier zitten 13 messen in, kan ook niet meer in.Zit een messenbalk onder van strautmann. Wagen bevalt tot heden goed. Trekker krijg ik er mooi stil voor maar gaat wel mooi zo. Als je droog spul hebt wil het laden nog wel redelijk vlot en soepel gaan. wanneer je taai spul hebt moet ie er egt voor werken. Maar kan het trekkertje mooi los houden zo haha.
Wolf_miniatuur
Wacht maar tot je nat gras heb.. 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Miedema Presto ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!