Foto van een Miedema Presto, bezig met gras inkuilen.wel. Foto is geplaatst door Baltus_steyr op 21-05-2010 om 20:18:07, met 3 reacties.

Miedema Presto

Baltus_steyr
Foto van een Miedema Presto, bezig met gras inkuilen.wel

Reacties

mf4360
Ik krijg die wagen super vol, maar zo vol tegen de achterkant lukt me niet,, weet jij manier ??
Baltus_steyr
Krijg je hem niet zo vol als hier op de foto? Zoals ik gewoonlijk doe, is beginne met oprapen
en wanneer der een mooie kop boven uit komt, en dan pas begint af te toeren, telkens klein stukje de bodemketting naar achter, telkens als die begint af te toeren, bodemketting klein stukje naar achter. Zo krijg ik hem zo het mooist vol. Maar ik wil de volgende keer ook proberen om hem van achter nog voller te krijgen, en over de lengte ook goed vol!!! En wat denk ik ook scheeld, is wat je hier op de foto ziet, de buis over de wagen heen, is naar achter gezet, en zon 10 a 20 cm opgehoogd. Waardoor er een grotere kop op past, en het gras sneller achter blijft haken hier een foto: tractorfan.nl/picture/357314/ Zit net een buis voor de stikkers van PRESTO en net een buis achter de stikker van PRESTO en bijou zit ie alsware nog een vak voor presto, waardoor ik denk dat je er ook geen dikke kop op kunt laden, waardoor denk ik het gras eerder naar achter valt , tegen de knop aan. Volgensmij zit bij jou de knop nog orgineel aan de achterklepbuis vast, die van ons staat zon 15 a 20 cm(denk ik) hoger, zodat er wat meer in kan. Laatst had ik de wagen vol, nog betje bij in proppen, nog keer met de bodemketting proberen wou nog klein stukje, nog meer proppen, kon er iniet meer in, ik zo kijken, had ik de klep iets van 10 of 20 cm uit gedrukt haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Miedema Presto ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!