myn nieuwe speelgoedje. Foto is geplaatst door dyky op 14-07-2010 om 18:50:42, met 11 reacties.

Reck Kuilverdeler

dyky
Myn nieuwe speelgoedje

Reacties

massey8690
Leuk verdelertje, maar wel vrij smal, en 'k denk dat je de slipkoppeling er ook nog wel een keer door gaat ofnie :? (hoop voor je dat de nieuwere type's beter zijn dan de ouden 😉 )
brulcase
Mooi nieuw ding
fendtkaja
En werkt heet ook een beetje? wat mij lijkt het nix maar das mij mening 😉
dyky
Je moet ut eerst maar 1s proberen dan weet je wel beter en wil je nooit weer anders
fendtkaja
Gooit die niet dan?
dyky
Ut is maar net hoe je met ut gas speeld en de hef bediend.
boer
Iediale verdelers zijn dit ik gebruik die van de loonwerker ook wel is die is nog zwenkbaar en zitten er verbreed elementen op maar al kan je er mee werken dan zijn het super machines
Siebenga
Ideaal? ik vind het bagger geef mij maar gewoon een holaras.. In een sleufsilo ken ik er ook wel wat in om slaan en krijg ik de bult wel vlak.. Randen zetten (helemaal met 2 jumbo's om je heen) gaat voor geen meter. En als je op een verreiker met rol zit kan je beter gaan krassen. Misschien win je dan nog wel es wat
ford5000
Ik, ford5000 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Maxxum 125 X (Gras inkuilen) naar Machines Reck Kuilverdeler (Poseren)
Valtrapowerr
Wat zijn die lange 'schoepen' aan de zeikant?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Reck Kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!