Foto van een New Holland TL 90 A, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door newzealander op 01-09-2010 om 05:35:16, met 11 reacties.

New Holland TL 90 A

newzealander
Foto van een New Holland TL 90 A, bezig met bemesten.

Reacties

ikdus
Zuider eiland is beter 😛
newzealander
Daarom zitten ook de meeste melkbedrijven op het noordereiland en wel in de provincie waikato waar ik ook boer ,maar goed jij(ikdus) zult het wel beter weten dan wij hier allemaal
ikdus
Haha geouwehoer ik zit nu op het zuideiland en daar zeggen ze allemaal zuideiland is beter 😛 dusja ik weet ut ook nie
newzealander
De meesten van het zuider eiland keren na verloop van tijd weer terug naar het noorder eiland en het land waar ik zit is het duurste van het land en dat zal wel niet voor niets zijn en hier zitten de grote melk fabrieken zelf leveren wij aan open country . waar ben jij nu op het moment en kom je nog naar het noorden ?
ikdus
Geraldine, ik had wel naar het noorden gewild maar daar is zo weinig tijd voor heb maandag men laatste dag op de boerderij en dan hebben we tot de 20e de tijd om rond te gaan op het zuid eidland en 21 sept. vliegen we trug naar holland
newzealander
Als je toch de kans ziet moet je deze kant opkomen de koffie staat bijna klaar als je zo ver van his bent wil je toch ook alles zien bij wie ben ja daar op stage of familie?
ikdus
Ja ben hier op stage we zijn hier met 7 man van onze klas 2 zijn er naar het noorden die komen morgen weer trug waren 2 sept gegaan. had wel mee gewild maar kon niet eerder vrij krijgen, dus dan houd het op, ik denk dat we werk zat hebben om het zuideiland te zien in 2 weken.
Snaky Bill
New Sealand daar melken se gewoon buiten afdakkie.
ikdus
Klopt helemaal goedkoper kan bijna niet, maar meer is ook bijna niet nodig.
newzealander
Je moet maar zien je bent hier welkom

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TL 90 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!