even een kuilverdeler uit proberen, het werkt makkelijker dan met een bak verdelen. als we deze kopen komt deze aan de shovel te zitten, of er komt een grotere trekker (fiat 1300DT) en dan gaan er een

Holaras Kuilverdeler

steyrdriver
Even een kuilverdeler uit proberen, het werkt makkelijker dan met een bak verdelen. als we deze kopen komt deze aan de shovel te zitten, of er komt een grotere trekker (fiat 1300DT) en dan gaan er een aantal machines weg en 1trekker.

Reacties

patrickkwast
Daarmee dus 😛 ?

is het nog gelukt dan dinsdag ?
steyrdriver
Maandag 7bunder gedaan. en woensdags verdergegaan met de laatste 3bunder. gras is nu binnen en het zand ligt op de kuil
patrickkwast
Ooh kijk aan
casemx135
Voldeed ie wat?
en wat voor shovel?
steyrdriver
Ja hij voldoet goed, is van een boer geweest die moest stoppen. stond altijd een ford 5000 voor.
onze atlas 52E gaat er voor 😉
patrickkwast
Ga je deze aan de atlas shovel hangen ?
steyrdriver
Ja dat gaat waarschijnlijk wel gebeuren
peter6230
Zeker laatste sneet
patrickkwast
Dat kan je toch nooit zeggen peter ? kan zo maar zijn dat ze nog een snede van het land af halen of niet dan ? beetje domme praat zo ...
Baltus_steyr
Idd, patrick. wij moeten nog de 4 de snede binnen halen, zit al mooi dik op!. En ik hoopte nog een 5 de snede, waar niet veel opzit, maar toch iets, en mooi glad maaien, voor van het voorjaar. maar ikw eet niet of we dat dit jaar redden!.En oja steyrdriver, als je die verdeler niet koopt, hebben wij er wel belang bij !!haha
fendt-412
Zon verdeler aan de shovel werkt niet denk ik.
De verdeler staat stil wanneer je de giek bedient, of je moet al een extra oliepomp erop zetten, een oliekoeler is dan ook geen slecht plan denk ik.
Dan heb je nog een vrij kleine shovel met niets teveel vermogen, zeker als je ook nog de kuil op moet.
steyrdriver
Je moet de giek ook langzaam bedienen dan. olie koeler extra is niet echt nodig denk ik, omdat je de olie niet de hele tijd aan laat staan en je hoeft veel minder kracht te zetten als je met de bak aan het verdelen bent. en als het niet werkt dan gaat ie weg of er wordt wat machines weg gedaan en een trekker en er komt er een trekker voor terug.
trekker is dan niet alleen voor het vast rijden, maar ook omdat we over een aantal jaren een andere schudder komt, niet met wielstel maar gewoon in de heffing. omdat de prijzen behoorlijk verschillen voor de zelfde breedte in de hef of met wielstel.
steyrdriver
Waarschijnlijk komt er nog wel een snede een van af, anders gaat het gras lang de winter in.
Baltus_steyr
Ja , dat klopt, ff glad maaien, dan gaat in idd niet zzo lang de winter in!.
steyrdriver
Baltussteyr wanneer moet jij dan naar school heen?
woensdags?
Baltus_steyr
Ja, ik moet elke woensdag naar school, kdoe bbl!! en wat voor dagen moet jij naar school als bol"er?
steyrdriver
Maandag,dinsdag,woensdag.
vrijdag en donderdag heb ik ook nu school maar dat wordt nog stage
steyrdriver
@fendt412 de moter is wel een paar keer warm gelopen komt door de lucht koeling. we zitten er nu aan tedenken om een andere trekker er voor tezetten.
steyrdriver
Woensdag loop ik wel in m´n steyr t-shirt 😃 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holaras Kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!