Laat die Case maar brullen! :D. Foto is geplaatst door Abarth op 12-10-2010 om 22:54:58, met 11 reacties.

Case International Maxxum 5140

Abarth
Laat die Case maar brullen! 😃

Reacties

GijsMF
Aaah heerlijk woest, lijkt me een geweldige combinatie om mee te rijden! Toch wel weer wat anders, zon 6 cilinder. Heb je de eerste versie of de plus met betere powershift bak?
Abarth
Is ook een geweldige combi om mee te rijden! 😄 alleen de hefinrichting is naar de uien.. Wanneer de trekker remt, gaat de hef omhoog. Niemand weet wat het is, en de kosten om het te repareren zijn waarschijnlijk veel te hoog!
HOOIJMAN
Zal wel een electrische stoornis zijn.. lijkt me
wiegehts
Zekering hef dr uut en goan
FENDTfarmer
Of, niet remmen 😃
tractorquintentje
Heflatten kunnen toch niet eeuwig omhoog blijven gaan, of komen ze dan in de cabine fzo? 😃
Abarth
Nee, die staan op z'n hoogst.. zwaar irritant wanneer je met een werktuig over de weg rijd en de heffing gaat in de hoogste stand staan zonder dat je het meteen doorhebt of wilt.. 😉

Er is zelfs al naar de fabriek gebeld, daar hadden ze ook geen idee wat het kon zijn.. Daarvoor moest eerst de hele trekker doormidden en dan maar hopen dat ze iets vinden. Zulke reparaties zijn vaak erg duur, kun je beter een keer opzoek gaan naar een andere trekker.. 😉
mfcase
Ik, selten en frank_mf hebben dit object verplaatst van Tractoren Case International 5140 (Maïs hakselen) naar Tractoren Case International Maxxum 5140 (Maïs hakselen)
newholland6640
@Abarth

Kun je dat niet gewoon blokkeren ofzo? of gewoon de hefarmen eruit?
Abarth
@newholland6640

Hefarmen waren er al af 😉 we hebben er aan gedacht om deze trekker alleen nog maar voor transport werk te gebruiken, maar dan kwamen we een trekker te kort 😉 dus is hij ingeruild op een agrotron 130 met nu 150pk (gechipt). Die loopt harder en je kumt er alles mee!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!