Foto van een Kramer 312, bezig met de weg schoonvegen. Foto is geplaatst door SJB533 op 26-10-2010 om 21:02:47, met 16 reacties.

Kramer 312

SJB533
Foto van een Kramer 312, bezig met de weg schoonvegen

Reacties

DETAIL_MAN
Mooie sticker 😛
SJB533
😃 't Is dat je weet welke, anders had je niet eens geweten wat voor een dat is 😃
DETAIL_MAN
Haha, ja dat is waar :mrgreen:
SJB533
Maar Arie is weer blij, hoop ik 😃
massey8690
Doet de shovel het goed :? heb geen idee hoe kramer op de markt ligt, aan ervaring moet het d8 ik niet liggen of wel?
SJB533
Achja, mankeert wel eens wat aan, zoals speling (is van 93!), maar wij redden ons best. Ervaring heb je niet nodig, maar t vraagt gewenning. Als ik nu op een 750 stap kan ik wel wat, maar de besturing is anders, dus daaraan moet ik ook wat wennen.
massey8690
Jah pciess, maar geen ernstige problemen met aandrijvin/deutz motor oid :?
is de plunjer van de hydropomp ook gevoelig van zo'n kramer?
SJB533
Gevoelig? Hoe bedoel je? Nee, ben geen Deutz-fanaat, maar tis geen probleemding. Shovel lekt wat in de hydrauliek, moet nog een vrachtje rubber in. En dat is t zelfde geklooi, zoals bij alle shovels in dit formaat: kom dr maar s bij....
john633
wij hebben dr ook 1 op het werk. Met de motor is niks mis gewoon lucht gekoeld 3 cilinder deutz prima ding maar verder hebben wij er de buik van vol 😄
SJB533
Zeg ook niet dat een Deutz slecht is. Denk zelfs dat als je er bijv een D-179 inlegt je prestaties over t geheel niets beter worden!
massey8690
Rubber inleggen :?
ahlmann is volgens mij ook een beetje deutz af, ik ben er ook niet heel kapot van, zit een boel kabaal in en duurt lang voor ie op toeren is, verder is onze 750 toch wel een erg handig shoveltje die wel aardig wat beurt in verhouding met een knikker, caterpillar heeft er perkins in liggen, maar het zou mij weinig uitmaken.
SJB533
Perkins is Cat ja, waarom dan een Cummins ov FPT er in leggen 😃 Ahlmann heeft de shovels inderdaad wat aangepakt je, Cummins erin.
massey8690
Ohw is perkins onderdeel van cat?
cummins lijkt me wel een grappig blokje, maar fpt nooit! 😛 liefst sisu, maar zoiets zie je niet gauw in een zelfrijder denk ik..
MaartenMandemaker
Ja Caterpillar is al een heel poosje eigennaar van Perkins. Fiat heeft een meerderheidsbelang in Cummins
SJB533
Sisu niet gauw in een zelfrijder? Zeker wel 😉 Cummins is niet grappig, maar gewoon goed 😉

Cummins is ten dele van FPT ja?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer 312 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!