Foto van een Case STX 375, bezig met kilveren. ik heb bij een vriend van me een aantal van me eerste foto's kunnen inscannen! ( vandaar slechte kwaliteit ) hier Loonbedrijf gebr. Bork uit Slootdorp. z

Case IH Quadtrac STX 375

Fendt940
Foto van een Case STX 375, bezig met kilveren. ik heb bij een vriend van me een aantal van me eerste foto's kunnen inscannen! ( vandaar slechte kwaliteit ) hier Loonbedrijf gebr. Bork uit Slootdorp. ze hebben hem nog wel maar zo vaak kom ik hem niet tegen, dus maar ingescant! meer? trekkertrekker.nl/

Reacties

jopjd
Flinken combie!!
Fendt_John Deere
Mooi ding van Bork! 😛
huub case
Zow zow mooi spul en prachtige foto
ravestijn
Als die vast staat zie hem der dan maar is uit tekrijgen
deutz110
Beste trekker
BjornM
Mooie trekker van Bork, nu hebben ze ook een 936 erbij op rupsen. Achter deze Case hangt een 15 kuubs kilver/graderbak. Hij kan dus 15 kuub grond afschrapen en vervoeren naar de andere kant van het land als dat nodig is.

Oja deze trekker heeft een keer vastgestaan, verzakt in een wad of oude sloot, ze hebben hem er toen met 4 rupskranen uit moeten graven, trekker en kilver wegen zo rond de 40 ton.
interrijder
Bruut
hermanjohndeere
Ik vind het anders een pracht foto hoor 😉
VARIOTMS
Ik ook prachtig plaatje
mennocase
Super combi
ook groot materiaal:D
Michiel-Biervliet
@BjornM

Maakt het uit dat het met 3 kranen is gebeurd? met 1 kraan kan ook maar gaat gewoon iets langzamer, denk niet dat je met 4 kranen veel meer doet dan elkaar in de weg staan.
keeko
Achterop de dozerbak staat een 150 PK. motor de rupsen aan te drijven.
BjornM
@ Michiel Biervliet, die combinatie weegt bijna 40 ton, die krijg jij er met een rupskraan echt niet uit hoor als die een heel end verzakt is in een oude sloot.
fanMF
Je had der net zo goed een fendt 939 voor kunnen hebben op rupsen.. 😃
valtra6200
Ik, frank_mf en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Case STX 375 (Kilveren) naar Tractoren Case IH Steiger STX 375 (Kilveren)
Deere Hunter
Dikke combi, is die dozerbak ook aangedreven?
sametje
Dikke combi
Fendt940
@Deere Hunter

ja is ook aangedreven
jeroen13
Mooie foto en dikke combi!
Deere Hunter
@Fendt940

dan gaat hij wel lang door 😛
case ih maxxum
Dikke combi het is lekker sapig daar 😄
Fendt940
@Deere Hunter

ja die douwt lang door hoor 😛
jordi 1455
@trean kun je ze even een zetje geven?
jordi 1455
Ik, jordi 1455 en trean hebben dit object verplaatst van Tractoren Case IH Steiger STX 375 (Kilveren) naar Tractoren Case IH Quadtrac STX 375 (Kilveren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Quadtrac STX 375 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!