Foto van een Fendt 820, bezig met vast zitten.beetje te snel de weg opgereden wagen begon te glijden en de hele handel op z,n kant ,nie veel schade alleen de trekstang krom en de weeg cel is ook kapot

BLOOPERS Op de kant

SD dairymen
Foto van een Fendt 820, bezig met vast zitten.beetje te snel de weg opgereden wagen begon te glijden en de hele handel op z,n kant ,nie veel schade alleen de trekstang krom en de weeg cel is ook kapot.

Reacties

Deere Hunter
Jammer mooie grote voermengwagen
dresje80
Omgemakt als de weeg brug kastje kapot is
Hessel
Ik, Hessel en Fendeere hebben dit object verplaatst van Tractoren Fendt 820 (Vast Zitten) naar Tractoren BLOOPERS Op de kant (Vast Zitten)
henry case IH
Zat er nog voer in de wagen ??
Abarth
Das een trioliet ofniet?
SJB533
Een Solomix 2, 1600 zo te zien 😉
rickk
A ik vind wel netjes die boeren van tegenwoordig denken ook nog aan de dieren die in het wild leven om die ook bij te voeren;)

maar gelukkig niet veel schade aan de machine
RuudBus
Een mexicaan had haast?? 😉
SD dairymen
Yep beetje veel haast
Daar zijn niet veel Mexicanen die haast hebben ofwel ?
interpowerrr
Idd haha.
fendttrekker
Misschien eens wat rustiger rijden 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Op de kant ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!