Foto van een Case Puma 225 CVX, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door robert tiggelaar op 11-03-2011 om 20:48:58, met 16 reacties.

Case IH Puma 225

robert tiggelaar
Foto van een Case Puma 225 CVX, bezig met bemesten.

Reacties

stefvanbergen
Mooie combi
maartendankers
Becker met de nieuwe Puma
pekelderboer
Deze puma is niet meer, deze gaat weer weg, wat een vrezelijke slechte trekker , niet normaal, afgelopen zaterdag is het differentieel in de soep gelopen en dat was de druppel. heeft 500 uur gelopen.
Siebenga
😛
ford8630power
Is het zo erg ja? Krijgt het zo te zien ook niet aan de botten met zo'n tankje.
DESLAGERURRE
Niet an de botten ??????? doar op het veen is dit groot genoeg 😉
pekelderboer
Als je tog met vrachtwagens en container werkt draait het om snel lossen en laden , dan maakt de grote van de tank niet zoveel meer uit. en deze tanks met injecteurs (met rol) trekken ook niet erg licht hor. deze zou 270 tot 300 pk moeten wezen maar deet niet veel meer als de opgevoerde cvx we zaten laatst een keer met zen allen in de kantine met een man of 6 en iedereen had wel wat teklagen over die trekker. enige plus punt is het geluidt 😛
HekmanCase
Idd kijk is naar kuper klazienaveen, die heeft allemaal 900's voor 8 van zulke tanks ofzo.
Als hier turbolosser opzit dan trekt dat loeizwaar.. zeker op veenkoloniale grond wie mul is!.
DESLAGERURRE
En d'r bij kuiper heeft allemaan 14 m3-ers hekman 😉
DESLAGERURRE
@martijnsteyrdriver

volgens mij op deze niet knoll 😃
pekelderboer
Deze is zonder turbo losser en is 13 kuub, die 14 kuuber hef een turbo losser. deze tankt vult wel sneller. als je de zuigarm gebruikt heeft de tankt nog steeds een halfe bar overdruk 😛 met aftakas aan op zuigen . lang leve de turbo vuller.
robert tiggelaar
@DESLAGERURRE

toen hadden ze de trekker nog niet opgevoerd!
alric stevens
Verkopen ze de puma weer?
SJB533
Ik, SJB533 en frank_mf hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Puma 225 CVX (Bemesten) naar Tractoren Case IH Puma 225 CVX (Bemesten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 225 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!