Foto van een imitatie van de originele stuurbekrachtiging van een Fordson Super Major. Voor TF lid Fordson Major 53

Fordson Super Major

Gerrit GBo
Foto van een imitatie van de originele stuurbekrachtiging van een Fordson Super Major. Voor TF lid Fordson Major 53

Reacties

ford-major
Werkt dit mooi ?
Valtra-Fordpower
Dit is toch zon modificatie set die je kunt kopen hiervoor? 😛

Als je gewoon zorgtt dat de fusee's goed zijn, toespoor goed staat en het stuurhuis netjes afgesteld is, heb je dit helemaal niet nodig 😛
Gerrit GBo
@Valtra-Fordpower Is een imitatie set, origineel kon je het ook krijgen op de Super Majors. In principe kun je zonder, het is echter in combinatie met veel manouvreer werk en een zware voorlader wel erg prettig.

Het werkt mooi maar op de weg is het wennen, hij reageert erg direct maar daar wen je aan.
fordmajor
@Gerrit GBo past dit ook op mijn 6cil major?
Gerrit GBo
@fordmajor In principe wel, jou motorblok is echter langer. het punt waar de hydraulische cilinder op het frame zit moet naar voren en de stang vanaf jou stuurinrichting naar de hydraulische cilinder (buitenste stang op foto) moet ook verlengd worden. De hydromotor en het reservetankje kan je zo op het motorblok monteren.
fordmajor
@Gerrit GBo oke bedankt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!