materiaal verhuizen van de éne kant naar de andere kant van een plein  de laatste keer dat ik door moest en ja natuurlijk hopeloos vast.redding kwam ( mischien ) van een john deere 7530 waarna die va

JCB Verreiker

afbrekerke
Materiaal verhuizen van de éne kant naar de andere kant van een plein de laatste keer dat ik door moest en ja natuurlijk hopeloos vast.
redding kwam ( mischien ) van een john deere 7530 waarna die vast zat ....

Reacties

tone29
En nog maar door de zelfde sleuf heen rijde he! rij dan midden tussen die gleuven! heb je veel meer kans dat je et haalt! maar wat is dr met die verlichting gebeurd?
afbrekerke
Als je zit voor de verreiker dan zie je dat ik op een onbereden stuk rij .
isekinoel
Hoe heb je ze er uiteindelijk uitgekregen?
afbrekerke
Ben in de buurt een loonwerker gaan zoeken die is met zijn grootste claas gekomen rond de 200 pk schat ik heeft eerst de 3 asser eruit gehaald en dan met 2 aan de verreiker getrokken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!