Foto van een Farmall Super BMD, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door dickt op 11-06-2011 om 18:58:13, met 5 reacties.

Farmall Super BMD

dickt
Foto van een Farmall Super BMD, bezig met poseren.

Reacties

CoenNijenhuis
@dickt Waar in België staat hij precies? is dr niet wat dichter bij huis iets te vinden anders?
dickt
@CoenNijenhuis
Dit is eigenlijk wel (ongeveer) het type waar ik naar op zoek ben. Deze staat een heel eind onder Brussel. Allen de besturing is wel heel anders met die stuurstangen aan de voorkant. Ik zag in de Oosterwijk een mooie staan (zie bijgevoegde foto), maar heb de eigenaar niet gesproken.
farmall274995
Helaas is dit geen Farmall Super BMD ondanks de opschriften op de motorkap.Dit is een echte onvervalste Amerikaanse Farmall MD in originele toestand!Fantastische machines.Starten op benzine en dan door middel van een compressie verhogingsmechanisme wordt het "ineens"een dieselmotor.Deze exemplaren werden vanuit USA geexporteert naar Frankrijk en zijn er 18253 stuks van gemaakt.De brede vooras met stangenstelsel is zeldzaam in USA maar standaard in Europa.Er zit een Amerikaanse Bosch pomp op in elk geval en Delco Remy startmotor.Zelfs de originele wielgewichten 6788-D zitten erop.Maar goed.Kan iemand zeggen waar deze precies staat want heb ik belangstelling voor want zijn zeer restaurabele trekkers en onderdelen plenty op eBay.com want alles (behalve motor)is gelijk aan Farmall M bezine /petroleum en die staan er massa in onderdelen op.
dickt
@farmall274995

Deze tractor staat in Herne, net onder Brussel. Vraagprijs € 3.000,00
vansinay.be/indexold_nl.html/
Meer foto's op:

2dehands.be/landbouw-tuinbouw/akkerbouw/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall Super BMD ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!