Foto van een Farmall Super BMD, bezig met poseren.Mooie Farmall, helemaal gerestaureerd. De prijs is redelijk. Maar het is wel bijna 900 kilometer weg.

Farmall Super BMD

dickt
Foto van een Farmall Super BMD, bezig met poseren.
Mooie Farmall, helemaal gerestaureerd. De prijs is redelijk. Maar het is wel bijna 900 kilometer weg.

Reacties

Gerrit GBo
@dickt Prachtig exemplaar, staat hij in Frankrijk??
dickt
@Gerrit GBo

Ja, vlakbij het meer van Genève op de grens van Frankrijk en Zwitserland.
leboncoin.fr/materiel_professionnel/207937378.htm/…
dickt
@Gerrit GBo
Er staat er ook nog één in België. Oudere uitvoering, met de stuurstangen aan de voorkant. Stuk goedkoper, maar niet gerestaureerd. En zo handig en technisch ben ik nou ook weet niet 😉
CoenNijenhuis
@dickt Das mooi werk, kun je er meteen een kleine vakantie aanvast knopen.. Als die je goed lijkt moet de afstand geen bezwaar zijn lijkt me..
Gerrit GBo
@dickt Persoonlijk zou ik gaan voor de ongerestaureerde trekker. Bij een gerestaureerde moet je er zeker van zijn dat hij ook echt gerestaureerd is en niet alleen voor het oog. Dat kan je naar mijn beleving alleen weten als je de persoon kent die de trekker onder handen heeft gehad. Het verschil in aankoop bedrag kan je in mijn beleving beter zelf spenderen aan restauratie. En handigheid krijg je door het te doen, dat is in mijn beleving juist het leuke van dit soort projecten.
dickt
@Gerrit GBo
Bedankt voor de tip. Ik ben het met je eens dat de trekker er heel mooi uit ziet, maar het is wel iemand die 900 kilometer ver weg woont. Zal er nog eens een nachtje over slapen.
Gerrit GBo
@dickt Er staat ook een mooie gerestaureerde op marktplaats, onder Agrarisch en dan onder tractoren. Als je zoekt op International bij Tractoren staat hij op de tweede pagina.
dickt
@Gerrit GBo
Die is echt mooi. Geen verlichting, maar je kan niet alles hebben. Nu mijn wederhelft nog even overtuigen dat dit niet te veel geld is 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall Super BMD ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!