Tf'er claasenfendtfan in actie!. Foto is geplaatst door robert_fendt op 05-07-2011 om 20:19:27, met 10 reacties.

Fendt 412

robert_fendt
Tf'er claasenfendtfan in actie!

Reacties

deutz110
Dikke pluim er uit die schovel
claasenfendtfan
Jawor 😃

ja de shovel wil wel roken op de bult als je het gas is goed intrapt 😛
robert_fendt
Jij had ook gewoon niks door 😛, had me wel plat kunnen rijden...
johnd-ts
Toe maar! die grote kuilplaat nu al vol?!
fendt-412
55ha eerste en tweede snede en nog 15ha derde snede, was erg vroeg en kwaliteit was goed, dus kon er nog wel voor. Zit over 3/4 van de lengte 1meter boven de wand. Hadden vorig jaar 5ha gras meer, dus intotaal 10ha en de kuil zat even vol.
Dat zit wel goed met het gras 😛

Hebben nu een ander probleempje, in de rechter silo zit nogsteeds gras en GPS. Terwijl we waarschijnlijk volgende week willen hakselen, of die week erop. Is van achteren al 10meter uit gevoerd en van voren 30meter, wordt dus van voren het eerste inkuilen. En een 4e snede erachter oid 😛 Zal volgend jaar wel weer niet helemaal leeg zijn, kun je wat dat betreft beter voor elke snede een kuilplaat hebben.
Koe
Waar is Wouter z'n pet dan? 😛

Jullie hadden zomertarwe toch Robert?
fendt-412
Zou bijna zeggen dat ie niet meer van zn kop af wil, zo smerig is die 😛
Of de beestjes zijn er met het warme weer mee weg gelopen.

ja, iets van 4,5ha. Achteraf nog niet eens zon gekke beslissing geweest met de prijzen van nu. Normaal kun je er geen grond om kopen/hebben.
claasenfendtfan
En bedankt... had hem toen niet op 😛
heb hem af en toe nog is op, haha

en robert ik zag je wel zitten hoor, maar ik kon niet kijken omdat dat ding in een keer wel snel wou lossen, dus moest ik snel door rijden... hij wil nu wel snel lossen maar niet zoals het moet... je moet de laadautomaat aan zetten en dan jaagt dat ding ook leeg zoals het moet! 😛
koenfendt
Ziet er woest uit 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 412 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!