Foto van een Lindner Geotrac.. Foto is geplaatst door waaijer op 06-07-2011 om 21:35:14, met 13 reacties.

Lindner Geotrac 94

waaijer
Foto van een Lindner Geotrac.

Reacties

Knoppert
Prachtig trekkertje! Welk type 94? of hoger?
waaijer
94 😉 rijd top!
Knoppert
Mooi! Demo ofzo?
waaijer
Klopt helemaal! zo'n trekker mocht hier wel staan, meen ik ook! monteur van duport zei wel dat 't het meest ''onderschatte'' trekkermerk was! maar 't valt mee helemaal niet tegen, goed comfort en rijd perfect 😄
Knoppert
Zo kijk aan! Zou dr ook wel eentje op demo willen hebben 😛 T zijn allemaal bewezen componenten waaruit de trekker is opgebouwd he, perkins, zf, bosch... Zijn ook wel behoorlijk aan de prijs dacht ik. Maar voor de rest zijn het mooie machines 😄 Rijd het beter als de 308?
waaijer
Klopt! Lindner is opgebouwd door allemaal bekende/bewezen componenten! En de prijs is ook wel behoorlijk ja.. maar hoorde ook van monteur; omdat de linder nog niet veel verkocht word, gaat de prijs ook omhoog qua productie, omdat je veel minder aantallen maakt op een dag vergeleken met Fendt of andere bekende merken. Het valt mij in iedergaval niet tegen als ik 't moet vergelijken met de 308! weinig verschil. De 124 moet nog fijner zijn hoorde ik, voorasvering, 50km/h bak etc. 😄
fendtjuh
En die tank? Gekocht of zat er al aan en nam je maar mee als demo? 😛
waaijer
Neee, de tank was de demo eigenlijk, en trekker was er ook bij dus 😛
dx11
Dit zijn ook mooier trekkers. stond laatst een test in de TREKKER, samen met een Kubota en een Zetor. Daar kwam hij vrij ongeschonden uit, alleen de prijs nekt hem.
moarten
He mooie foto's, kon zo mooi ja met de trekker en tank !!!
waaijer
Zijn zeker fijne trekkers 😄

@ moarten

haha dacht ik ofniet! 😃
SJB533
Ik, SJB533 en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Lindner Geotrac naar Tractoren Lindner Geotrac 94 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lindner Geotrac 94 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!