Foto van een New Holland 8670, bezig met maïs hakselen.. Foto is geplaatst door dickt op 18-10-2011 om 16:52:52, met 8 reacties.

New Holland 8670

dickt
Foto van een New Holland 8670, bezig met maïs hakselen.

Reacties

casefordhenry
Rob masselink
dickt
@casefordhenry

Klopt. Ze waren bij onze buurman bezig. Ik kon mooi boven op een dijkje gaan staan. Dan krijg je altijd de mooiste foto's.
SJB533
@dickt

Zijn ook mooie foto's Dick! Ik pak dan weer t andere uiterste:
dickt
@SJB533

Ook dat is erg mooi.
SJB533
@dickt

En daarvoor ben ik dus in de sloot gaan liggen 😄 Maar een foto van boven heeft ook wel wat. Zie je eindelijk de vloer in de hakselaarcabine 😃
dickt
@SJB533

Ik ben ook een keer in de sloot gaan liggen, maar dat was niet zo bedoeld. Ze waren bij onze buren aan het bieten rooien met een grote zelfrijder en die wilde ik op de foto zetten. Ik dacht dat ik op mijn leeftijd wel even over een slootje kon spingen. Dat ging dus mis. Helemaal nat! En toen ik uit de slooot gekrabbeld was reed de bietenrooier ook net weg. Twee keer pech dus. 😞
SJB533
@dickt

En die chauffeur maar lachen zeker? Hier kan t meestal wel. Mooi, dat droge zand. De foto hierboven was trouwens net op de woensdag dat t weer begon te regenen. Was daarna weer natter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8670 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!