Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Deutz_Driver op 08-11-2011 om 00:13:37, met 23 reacties.

Deutz-Fahr Interieur

Deutz_Driver
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV, bezig met poseren.

Reacties

Siebenga
Dit meen je niet? vind dit echt geen porum
Deeretown
Erg Playmobil..................
Ramrod2
Zo is de stijl al vanaf de eerste Agrotron, en de componenten zijn in ieder geval herkenbaar, met oranje voor rijden, geel voor aftakas, blauw voor hydrualiek enz.

Wat wel opvalt, en dat geldt voor alle merken, zijn die grote beeldschermen die ineens mogen, terwijl zicht en vrijzicht altijd het hot item was. Ik lig meer onder een trekker dan dat ik er op zit, maar zijn die schermen niet een beetje irri voor de chauffeur?
neyzing
Geblindeerde ramen standaard optie 😛
JJ
Ben wel benieuwd of het ook fijn werkt. Die kleuren die Deutz hanteerd is helemaal nog niet zo gek. De pook lijkt op de allereerste vario pook van Fendt. En de rest lijkt een combinatie van Fendt en Claas bediening.
HolderB12
Wat een commentaar haha.

Als ik het goed bekijk zijn dit allemaal renders uit een tekenprogramma ingevuld met echte componenten, kruip straks maar in eens dat hok op de Agritechnica. Ben je vast een hele andere mening toegedaan.

Vind het er wel strak uitzien en denk dat Deutz hiermee weer leuk gaat doen in de middenklasse en hogere regionen.
johnd-ts
@neyzing

standaard optie? wat is dat nou weer dan?
BartVALTRAdriver
Kan er alleen maar om lachen...
Vind het helemaal niks.
Had liever een breedbeeld gezien. dit belemmerd het zicht enorm..
caspiero
Ziet er leuk uit voor een tupperware beurs
anoniem
Nogal "Fendt", of mag ik dat niet zegge?
dombras
Echt net playmobil mja het is zoals we van deutz gewend zijn een leuke kinder speelplaats met die kleurtjes
_-_Bluepower_-_
Waarschijnlijk best functioneel, maar jammer van die kleuren
landbouw
Snap niet wat julie allemaal tegen die kleuren hebben. wij hebben altijd deutz gereden en de cabine vonden we supper. overzichtelijk,ruim en licht. kan fendt niet aan vinden we.
Polman 89
Hoezo playmobiel vraag ik mij af? Fendt, John Deere, Case noem ze maar op, gebruiken ook dezelfde flippers voor de hydrauliek, hebben dezelde druk knoppen, hebben ook soort gelijke bedieningshendels noem het maar op. Waarom wordt deutz dan geassocieerd met playmobiel. De kleuren samenstelling komt dan misschien kinderachtig over maar ik ken geen een merk die het zo duidelijk en geordend heeft als deutz. Ieder merk wil zich onderscheiden. Ik moet er aan wennen maar ik vind het gewaagd en modern. Ik ga het zien in hannover. Dan kun je pas oordelen of het ook functioneel is.
ljdekker
Veel mensen klagen bij deutz over de vele kleuren die er gebruikt worden. Het is maar net waar je je aan stoort. Als een ander merk kleuren gebruikt om de verschillende functies te coderen wordt dat als positief aangemerkt; ik niet snap?
deerecase
Kan je met die joystick ook de vooruit en achteruit bedienen door de joystick opzij te bewegen? en zit de handrem nu ook op de armleuning?
RobDeutz104
Ben erg benieuwd, waar ik altijd zo moe van wordt van sommige mensen met van die reacties, en dan interesseert me het geen reet om wat voor merk het gaat, ga er eerst eens in zitten, en dan mee weken, en kijk dan hoe je mening is, iedereen zat te zeuren over die grote Powercom hendel van Deutz, terwijl degene die er mee werkte er eigenlijk geen problemen mee hadden, dus ben benieuwd hoeveel commentaar hier weer op zal komen
jeroen13
@RobDeutz104

die vorige hendel vond ik wel te dik maar voor deze armleuning ben ik dan weer voorstander! en dat gezaag en gezever van playmobil en goedkoop plastic (ook bij andere merken) in stof kunne ze het ni maken want das voor de show en ni duurzaam dus das ideaal zo (ook bij andere merken die dit soort materiaal gebruiken)
Jawadde nen hele tv voor u da moet ik ook nie hebbe
neyzing
@johnd-ts

Quote:
standaard optie? wat is dat nou weer dan

bit.ly/sKAD9m/
johnd-ts
@neyzing

ik bedoelde eigenlijk meer van; een onderdeel zit standaard op de trekker of het is een optie om dit op de trekker te hebben. Een optie kan moeilijk standaard zijn, want dan is het geen optie meer.. 😛
mfcase
Ik, Trekkerrfan2130 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz-Fahr Agrotron TTV (Poseren) naar Tractoren Deutz-Fahr Interieur (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!