Foto van een Schlüeter Onbekend.Uit de oude doos.Trekkertrek Varsel.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 15-12-2011 om 16:07:25, met 19 reacties.

Schlüter Super 950V

jordi 1455
Foto van een Schlüeter Onbekend.
Uit de oude doos.
Trekkertrek Varsel.

Reacties

SJB533
Van voor 2000/2001 😃
Oude S serie zeker, leuk voor @schlüterfan 😃
Schluterfan
@SJB533

Neje, Super 950V van Ruben Mulder uit Nieuw Wehl 😄. Hij doet er nog altijd trekkertrek mee en staat trouwens niet origineel meer, zonde eigenlijk 😞.
SJB533
@Schluterfan

Mercikes eh 😉
Schluterfan
@SJB533

Kein dank! Heb deze gezien op het treffen in Bocholt in 2000. Dat was samen met de BTM oldtimershow daar. Was toen nog vrij groot, nu is het heel wat kleiner geworden heb ik de indruk gehad. Toen stonden nog vrij veel Schlüter trekkers op de show (in 2000 waren het er 43! Maar ze waren toen wel het thema, zoals BTM dit elk jaar doet, maar dan met een ander merk) en in 2004 waren het er ook nog meer als 10. Dit jaar stonden er maar 2...
SJB533
Komend jaar ziet NOH ook blauw, volgend jaar weer minder, vermoed ik..
IHC-power
@Schluterfan de trekkeraantallen van BTM liggen anders toch redelijk constant. Zeker niet dalend. Maar het terrein is afgelopen jaren veel groter geworden, daardoor staan ze niet zo dicht op elkaar. Daardoor lijkt het mss alsof er minder staan... IHC jaar stonden er stuk of 200 IHC's. Mja de streek is hier ook wel bloedrood gekleurd. 😃
Schluterfan
@IHC-power

Dat verklaart het waarschijnlijk wel. Het was ook van 2004 geleden dat ik er nog eens geweest was.
IHC-power
@Schluterfan ohja. Ja wij zijn lid van die club dus staan er elk jaar met een trekker of 10. 😄 Is anders wel een mooie show vind ik. Veel bijzonder spul altijd.
SJB533
Super 950V
Trekkertrekken
radium45
Ik, radium45 en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Schlüeter Onbekend naar Tractoren Schlüeter Super 950V (Tractorpulling)
ford-major
Deze komt bij mij uit het dorp 😉
Trekt super!
guus hiddink
Bij de bestuurder van deze trekker zit een tragisch verhaal onbegrijpelijk . ......
radium45
@guus hiddink

Ja ik ken het verhaal.
guus hiddink
Ik ken hem alleen maar van gezicht van tt wedstrijden maar heb het met ongeloof gelezen in de krant
remcotrekker
@guus hiddink van de keerl wie nu trekt? welke krant staat dat dan als ik vragen mag?
unimog_kevin
@Schluterfan

ja, Bocholt is altijd mooie show jah, ga der ook elk jaar heen met mun mogje. Maar der was toch ruzie gekomen binnen BTM ofzo ??(ja ik heb die verhalen gehoord tenminste)
DB_jansen
@remcotrekker hij is verongelukt met skieen, heel triest 😞
DB_jansen
@Schluterfan weet je heel zeker dat deze van ruben was?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 950V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!