Foto van een International 844 S, bezig met poseren.weer even wat erop geprutst.. Foto is geplaatst door ihnkearltje op 02-01-2012 om 21:56:43, met 7 reacties.

International 844 S

ihnkearltje
Foto van een International 844 S, bezig met poseren.

weer even wat erop geprutst.

Reacties

ihc-driver
Jaja dat word nog wel wat.

Wanneer denk je m klaar te hebben?
ihnkearltje
Poe. ik durf onderhand geen datum meer te zeggen. de laatste keer dat ik dat zei was het nog april.... vorig jaar hahah.

ik hoop dat ik hem eind januari begin februari kan spuiten. maargoed opbouwen word ook nog veel werk aangezien de spatborden enzo ook nog gespoten moet worden. nieuwe kabelboom en nog veel meer. scheeld dat ik veel kleine dingen al klaar heb liggen
ihc-driver
@ihnkearltje Ja een datum erop plakken werkt niet,heb ook al een paar keer een datum gezegd en nu zeg ik van alstie klaar is is tie klaar, naja wil wel zien dat ik bij TT in achterwehl mee kan doen maar heb ook nog genoeg te doen
ihnkearltje
Ik ga het ook niet afraffelen. zie wel wanneer ik hem klaar heb. heb de 423 ook nog dus kom niks te kort haha.

hopen dat de jouwe mee kan doen bij tt bij ons. ben benieuwd hoe hij eruit ziet!
ErDee
Zo eentje ken ik er ook, met een 523, zijn zeker al 20 ''deadlines'' aan gegeven. is nog steeds niet klaar. 😃
ihnkearltje
Nou ik wil hem toch wel graag rond mei/juni af hebben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!