Foto van een Fendt 614, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door bart fendt op 03-01-2012 om 14:26:44, met 11 reacties.

Fendt 614

bart fendt
Foto van een Fendt 614, bezig met poseren.

Reacties

unimog_kevin
Is dit beetje makkelijk te verbouwen ?
fendt308-driver
Werkt dat een beetje hoe is de beenruimte?
bart fendt
@unimog_kevin ja is heel makkelijk stoel kun je zo omdraaien en stuur pak je er ook zo af en dan de gas hendel onder de cabine vast maken. dus veel werk is het niet
bart fendt
@fendt308-driver ja werkt perfect en beenruimte is te doen geen bergen ruimte maar je kan ze makkelijk kwijt
930triplemaaier
Zitten de versnellingshendels nu niet heel ver naar achteren?
Fendt Farmer 2E
Nu heb je een soort van heftruck, wel apart zo.
Fendt926Driver
Super werk met handle rechts naast stuur kun je de stuur remmen bedienen. omdat je maar 1 rempedaal hebt. waar is de trap schakelaar voor rechts naast het gas? stuurautomaat?
bart fendt
@930 triplemaaier. je hoef net veel te schakelen en het is niet heel ver! is wel in handbereik. @Fendt926Driver dat weet ik zo niet waar dat voor is heb ik nooit gebruikt!
Fendt926Driver
Gezien de rode draaiknop onder het stuur zou ik zeggen stuurautomaat. hiermee kun je naar links of rechts corrigeren. besturing voelers moeten dan natuurlijk ook op de hakselaar zitten. met voetschakelaar zet je auto pilot aan. zo zit het ook in onze claas 690

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 614 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!