Foto van een Kuhn meerdere, bezig met poseren.Dankzij een samenwerking met Reesink is ......... een van de weinige in Nederland die het volledige productgamma van Kuhn kan aanbieden.Een deel van de vo

Kuhn meerdere

JD6930
Foto van een Kuhn meerdere, bezig met poseren.

Dankzij een samenwerking met Reesink is ......... een van de weinige in Nederland die het volledige productgamma van Kuhn kan aanbieden.

Een deel van de voorraad.

Reacties

vario TMS
En op ..... moet staan?
fendtjuh
Was dat nou weer voor onzin? Iedere Kuhn dealer kan het gehele gamma verkopen. Misschien niet zo'n voorraad maar verder...?
DESLAGERURRE
Jammer dat je zo reclame moet maken :?
MaartenMandemaker
Tja de een bouwt mestsilo's en de ander maakt reclame op TF 😛
DESLAGERURRE
@MaartenMandemaker

momenteel meer melk rijden massey 😉
MaartenMandemaker
Kiek dat kuj ook beter doen met dit weer 😄
SJB533
Sinds wanner bestaat t programma bij Kuhn enkel nog uit schudders en maaiers? En idd niks bijzonders, dat een Kuhn dealer t hele programma kan leveren. Een Case IH, Fendt of Deutz-Fahr-dealer kan ook alle producten van t desbetreffende merk leveren...
DESLAGERURRE
Poe echt wel 😃
SJB533
@DESLAGERURRE

Ook met die wind?
DESLAGERURRE
@SJB533

't meeste van de tijd zit ik in de cabine :lol:
SJB533
@DESLAGERURRE

Een RMO auto is groter dan een MB Sprinter, en daarin verneem je t wel, daj wind hebt...
DESLAGERURRE
??? sprinter ?
MaartenMandemaker
Onze silo vandaag weer volgepompt, 5 uurtjes, met 50 meter slang ertussen. gaat mooi met zo'n centrifugaalpomp 😛
SJB533
@DESLAGERURRE

Jup, das een klein ding vergeleken met een RMO, toch verneem je wind zoals nu buiten is goed. RMO vangt nog meer wind...
DESLAGERURRE
@MaartenMandemaker

hoe deed je het anders dan ?
DESLAGERURRE
@SJB533

een rmo is rond ... 😉 in vergelijking met een busje geen verschil 😉
SJB533
@DESLAGERURRE

Met de mond denk ik 😃

Maakt ronde van die tank nog zoveel uit?
MaartenMandemaker
Sinds een jaar of 4 met deze pomp. Eerder hadden we een kleinere. Maar verbaas me er toch nog over dat ie 200 kuub per uur door 50 meter slang kan drukken, bij 450 toeren op de aftakas.
DESLAGERURRE
Reken maar van yes ! een huif trailer of walking floor vangt nog meer wind 😉
DESLAGERURRE
@MaartenMandemaker

kiek dat bedoel ik 😃 doe 100m3 per uur en dan 90 meter beregenings buis er tussen 😃 werkt gewoon super .. maar velen geloven dat niet .. hebt jullie net z'n pomp als jongschaap dan ?
SJB533
Tja, geen ervaring met een CE combi.

Maarten, das maar dik 3kuub de minuut. Beetje centrifugaal haalt toch meer? Hoe dik ia de afvoer?
DESLAGERURRE
@SJB533

probeer dat maar met een blokkenpomp te pompen 😉 lukt je niet op z'n lengte/druk 😉
SJB533
Dan moet je al een centrifugaalpomp (al kan een verdringer ook) aan de ander kant hebben, die zuigt. Of niet? Zelfde idee als een turbovuller op de zuigarm van de Robusta van een lid hier (eigenlijk zn baas :D)
MaartenMandemaker
Ja dat gaat als een jekko. Nee Jongschaap heeft een Rotink pomp. Die van ons komt bij Visser Joure weg, komt uit Ierland. Zit wel een grote waaier onder, kun je 100 pk makkelijk voor op de knieen leggen.

Sjoerd, an bodem put tot over de rand van de silo is toch zo'n 5 meter verschil, en een beetje jammer is dat de opvoerbuis van de silo bovenin vernauwt van 6 duims tot 3 duims.... destijds gedaan om meer stroming in de silo te krijgen met mixen. We kunnen de silo leeg laten lopen in de jongveeput en dan pompen we hem weer terug de silo in, is maar ff en de silo draait in het rond.
SJB533
@MaartenMandemaker

Dan moet hij idd werken 😃
MaartenMandemaker
@SJB533

Doar is tie ok veur 😃 Kan wel 540 toeren erop zetten maar vind de slangen zo al strak genoeg staan 😛. Trekker mooi op 1300 toeren.
DESLAGERURRE
@MaartenMandemaker

ik heb de 6620 voor de redrock staan op 1000 toeren en dan 1300 motor toeren :lol:
JD6930
@fendtjuh

Ik heb alelen opgeschteven wat er stond 😉 Ut zal dus wel iets meer zij nwaarschijnlijk anders staat er neit ''een van de weinige''.

Ik zou zeggen, als jullie het niet gelpoven, haal een folder (of vraag er een aan)en zie het.

@DE SLAGERURRE

Ik nam aan dat de naam weg laten geen reclame hoefde te zijn dus denk dat dit best mag zo.

Ik heb alleen hier neergezet wat ik een tijdje geleden in de folder heb gelezen.
JD6930
@SJB533

Ik heb er ook staan , een deel. En je kunt neit iedere machine die het merk bouwt wel een van op voorraad of dergelijke hebben.

Nou? alle machines kunnen leveren das niet waar. Een John Deere dealer die ook dealer is van bijvoorbeeld Agrifac en dan voornamelijk het deel spuiten levert geen zelfrijdende spuiten van John Deere maar van Agrifac, wel getrokken spuiten van John Deerem aar geen zelfrijdende.

Kiest het bedrijf ervoor om alle John Deere spuiten te verkopen, dan zeg Agrifac, adios. En zo ist ook bij andere dingen. Er wordt afgesproken wat men levert van welk merk. Kuhn maaiers en John Deere maaiers kunnen wel beide door 1 delaer verkocht worden denk maar die zijn ook veelal 't zelfde dus das begrijpelijk. Ik denk dat het meest op die manier wordt bedoeld. Er zijn waarschijnlijk genoeg dealers die producten van Kuhn niet kunnen verkopen omdat ze van die producten ook dealer zijn van een ander merk en er dus voor is gekozen dat die betreffende producten alleen van het andere merk worden aangeboden en niet van Kuhn. Anders zou ik het ook neit weten.
Valtra-Fordpower
Wat kunnen sommige langdradige onzin de wereld in helpen! :|
JD6930
@Valtra-Fordpower

Als je dat van mij bedoeld, dat is zeker geen onzin. Bij een dealer van bijde merken weten ze het denk toch beter als iemand aan de andere kant van NL.
Valtra-Fordpower
Folders zijn er om artikelen de hemel in te prijzen, zonder andere afkraken. "Één van de weinige" Haha, bullshit is dat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!