Kwam ik vandaag ook nog tegen, moestek direct aan [@guy] en [@Rudy] denken :D. Fiat 780, stond bij de landbouwer waar we de Cavero kochten.

Fiat 780

Schluterfan
Kwam ik vandaag ook nog tegen, moestek direct aan @guy en @Rudy denken 😃. Fiat 780, stond bij de landbouwer waar we de Cavero kochten.

Reacties

guy
@Schluterfan

'Ne goeje Fiat, da moeje emmen' 😃
Schluterfan
@guy

Daarom dat de rest Fendt was daar? 😃 😃. Nee, het antwoord van den landbouwer was dat er nen dealer van Fendt dicht zat, anders was het misschien ook wat anders geworden 😉.
guy
@Schluterfan

Fendt heeft hun succes van 15j terug te danken aan Fiat... Ter zijn der indertijd veel van fiat overgestapt naar fendt met de overgang naar NH. Wa stond er vroeger bij de loonwerkers?? Wast gene Fiat, tan waren het oude fords, moet daar ne keer op letten
Schluterfan
@guy

Wa mij wel opvalt, is dat die mannen die vroeger Ford reden, nu nog altijd met New Holland rijden. Blijkbaar waren de fiatmannen nie blij met de overname?
fiatfan
Toen new holland nog in het bruin te krijgen was ging het nog wel. maar toen enkel blauw de kleur werd is 90% naar een ander merk gaan kijken, omdat die binding toch weg was...
rudy
@Schluterfan

die ford mannen waren wel blij ,ze waren ineens veel verbeterd.
NH-M135
Ne propere 780 nog.
fiatfan
@rudy
jij slaat de spijker op zijn kop!
guy
@rudy

Jaja tzal wel zijn da! Grote verbetering
bert8210
Zo n verbetering noem ik da toch nie
fiat 666
780 zijn wel goeie serie ,veel vind je er niet van te koop
Fendttrisixfan
@fiat 666
als je genoeg op de onze bied zodat wij een fendt in de plaats kunnen kopen voor te sproeien mag de onze wel weg hoor 😃
Schluterfan
@guy

De Fiat word nie veel meer gebruikt zei de boer, just voor wa klein werken, omdat hij uit hoogste vitesse schiet. Ze hebben ook nog International gehad, oa nen 1055 dacht ik, nu hebben ze nog nen 423 mee frontlader of zoiet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 780 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!