bij ons thuis aan het schudden met case jx1090u. Foto is geplaatst door Martijnvandervegt op 01-07-2007 om 09:29:02, met 11 reacties.

Case IH JX 1090 U

Martijnvandervegt
Bij ons thuis aan het schudden met case jx1090u

Reacties

me
Oow foto's hebben wels op trekkerweb gestaan .. ook met die mooi case 745 .. wat vondt ik dat gaaf spulletje zeg 😉
eddie
Cker geen kneuzer op de maaier zo te zien ?
me
Boeien .. weetje hoe mooi spul .. 745 was een 845 zag ik net 😉 ..
eddie
De schudder heeft meer te lijden hoor als je het nie kneust en je moet het een dag langer laten drogen
me
Dat is wel zo .. maarja .. gaat schudder niet dood aan denk .. vroeger gingt niet andres .. anders ist K*t schudder .. mmaarja ..
Martijnvandervegt
We hebben nu een maaier met kneuzer scheelt niet echt veel voor ons maar we wachten toch tot het bijna hooi is gaat in pakken dus wachten altijd dat het een week mooi weer is
kanarie
Ik zat ff te kijken, ik dacht dat het een kavelpad was ofzo.. maar nou zie ik het! Ik wist niet dat je met een maaier zonder kneuzer zulke ruggetjes kreeg... Maar wel mooi spul zo!
Mooie trekker zo;n hebben wij ook
6920s
Wat van merk 3001 daar maai ik wel mee
trean
Ik, SJB533 en jordi 1455 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case JXU naar Tractoren Case IH JX 1090 U (Gras schudden)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH JX 1090 U ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!