De nieuwe motoren voor de Forgotten Boy en de Proud Eagle. Van de laatst genoemde tractor zie je al een stukje op de foto.Met 7 liter inhoud, rolstoters door Hugen Engineering en Sundermeyer geflowde

Case International 1455 XL

Hakke027
De nieuwe motoren voor de Forgotten Boy en de Proud Eagle. Van de laatst genoemde tractor zie je al een stukje op de foto.

Met 7 liter inhoud, rolstoters door Hugen Engineering en Sundermeyer geflowde koppen, moet dit voor de muziek gaan zorgen komend seizoen.

Reacties

marco steyr
Wat is dat voor een trekker die daar achter staat?
o, wacht, zie het al 😄
valmet6400power
Dure hobby die daar zo staan denk?
valmet6400power
@marco steyr

EDIT : Zie beschrijving.
DOLMAR
Proud Eagle van sundermeijer 😄

wat voorn kap gaat er op komen ?
hobby-farmer
@Hakke027
reinier de trekker voor de eerste wedstrijden klaar???
of in de loop van het jaar,of volgend jaar pas?
Hakke027
@DOLMARHet wordt een zwarte 1455, een beest van een machine als ie af is denk ik.
Hakke027
@hobby-farmerHet streven is om eind april aan te haken voor de eerste competitiewedstrijd in Hoogeveen. Maar gezien de tijd wordt dat wel krapjes, ook al gaat elk vrij uurtje van Reinier naar de trekker.. We zullen zien!
tractorbouwer
ihc1455.de/

als deze? , ben benieuwd 😄
Hakke027
@tractorbouwer Nee, de trekkers van Team Lindemann hebben amerikaanse spatborden en zijn van 46 serie naar 55 gebouwd. Deze krijgt meer 1455 kenmerken. Spatborden, schakeling, dashbord etc..
DOLMAR
ben benieuwd, heb je foto's ?
Hakke027
@DOLMAR

Tipje van de sluier wel:
hobby-farmer
@Hakke027
vind Anoeska dat wel goed dat Reinier al zijn vrije uurtjes in de trekker steekt??? hihihihi
maar uh! tipje van de sluier!!! ziet er stoer uit!, nog een likje verf er op.
Jaja hobby-farmer, ik heb het toch maar supper voor elkaar. Want geloof het of niet,mijn vrouw en dochter hebben vanmiddag de kooi geschuurd, zodat ik hem vanavond in de verf kon spuiten . is dat niet tof
hobby-farmer
@reiniersundermeijer
en!!!! heeft de kooi een mooi kleurtje gekregen?
Oja.... wat heb je er voor moeten doen om anoeska zo ver te kregen?( iets met paarden?)
NewHollandErik
Quote @Hakke027:
Het wordt een zwarte 1455

Jammer om um dan weer zwart te maken... :?
SJB533
Beide trekker houden gewoon t originele blok, maar dan wel opgeboord?
Hoe kun je het raden hobby-farmer , af en toe de 1 pk,s naar de wei brengen of als ze de boel weer eens gesloopt hebben kan ik het weer maken. het is altijd wat met die paarden
maar toch ook wel weer leuk.
manmann
???? originele 1455 bak? sterk genoeg voor een puller?
Hakke027
@SJB533 Het zijn inderdaad orginele 402 blokken, maar opgeboord en voorzien van Darton bussen om op de 7 liter uit te komen. Ook is het blok voorzien van rolstoters, zodat we met een wat extremere nok op de nokkenas kunnen rijden.
Hakke027
@manmann We rijden met een IH bak, niet met ZF. Deze bakken zijn orgineel beide niet sterk genoeg.. Assen en tandwielen zijn versterkt. Het enige wat nog orgineel is zijn het kroon/pignonwiel en de steekassen.
Hakke027
@NewHollandErik Ehh ik bedoel met een 'zwarte' 1455, dat het een Case International is. Hij wordt wel in de orginele kleuren gespoten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!