Foto van een Volvo Shovel. shovel van de buurman rookt een beetje. Foto is geplaatst door KOETIE op 29-02-2012 om 12:00:30, met 12 reacties.

Werklust VL 1500

KOETIE
Foto van een Volvo Shovel. shovel van de buurman rookt een beetje

Reacties

dennis fordson
Hij rookt goed zit toch zo'n daf motor in
dennis fordson
En het is trouwens een werklust
KOETIE
Ohh het is een werklust ja klopt
Johndeeretje
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Volvo Shovel naar Grondverzetters Werklust onbekend
international956
Het gewoon een koude motor dat hij zo wit rookt?
Fendt 311 LSA
Wit ? is da nie blauw
fiatjuh
Dat komt omdat deze daf motor koud is,deden de pompunits ook altijd met een daf 1160 erin,op temperatuur en voluit pompen en het roken was over
SJB533
Ik, HaraldCASE-IHfan en ford5000 hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Werklust onbekend naar Grondverzetters Werklust VL 1500 (Poseren)
Deze Werklust VL 1500 hebben wij nu op dit moment we zijn hem nu aan het klaar maken . zo te zien op deze foto is de motor al stuk .
Onder tussen is deze motor eruit gehaald en een ander in gebouwt.Want hier op de foto is de lager van de drijfstang stuk.
Deze machine is nu bijna klaar voor de show's.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust VL 1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!