Foto van een Fendt 415, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door wouter05 op 14-03-2012 om 18:19:11, met 7 reacties.

Fendt 415

wouter05
Foto van een Fendt 415, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

Siebenga
ZUCHT!

Kijk voor de regels over het plaatsen van foto's even in dit topic SVP

tractorfan.nl/topic/25399/
wouter05
@Siebenga wat doe ik verkeerd
Siebenga
Regel 2: Als je foto's hebt gemaakt zoek de aller mooiste foto's er tussen uit en plaats die op deze site. Dus liever een hele mooie foto dan 3 minderen. Dit houd het bekijken van foto albums interessant. Als je een pagina vol foto's hebt die bestaan uit maar een paar verschillende combi's ben je het erg snel zat. (Dus ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit). Heb je een mooie reportage gemaakt van een combinatie zijn daar genoeg site's voor die de foto's graag willen hebben de site tf is hier niet geschikt voor.
Siebenga
Oftewel: 1 of 2 foto's van deze combi waren meer als zat geweest
wouter05
@Siebenga oke nu weet ik dat ook
Siebenga
Mooi 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!