Foto van: henrikdw

Fendt 415

Foto’s
2.193
Video’s
72
Topics
7

Informatie over de Fendt 415

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 415.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 415, gezamenlijk zo&apos;n 25.901 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 415 - K80 trekhaak in bestaande ondertrekhaak

Hoi,
Ik zou graag een k80 trekhaak aan mijn fendt willen. Op het moment heb ik een onder trekhaak zoals op de foto waar een treklat in kan en een kipper knobbel. Nu vroeg ik me af of er ook een lat was met een k80 bol?

20 reacties


Fendt 415 - Plaatsen van een zendbak of portofoon

Wij hebben sinds vorig jaar een new Holland t7.200 daar zat al een zendbakkie in, nou lijkt het mij ook makkelijk om er 1 in de Fendt 415 te maken voor het kuilen. Nu is het altijd sijnen, maar zie je het niet altijd goed met een spiegel of uitlaat in de weg ofzo.

Waar zou ik op moeten letten bij het bestellen van zo'n zend bakkie en waar is het handig om hem te plaatsen?

Bij de new Holland zit die in zo'n radio vak verwerkt, echter heb je deze plek niet in de Fendt. Zou misschien een portofoon ofzo ook er mee werken? Die hoef je dan niet in te bouwen en kan je makkelijk er in en uit halen met kuilen.

Veder nog dingen waar ik aan moet denken of die van pas kunnen komen bij het aanschaffen/ installeren van de communicatie apparatuur?

Groet,

RaHeados(Niels)

3 reacties


Fendt 415 - remmen

Slecht doserende en sterk naar links trekkende remmen bij losse traktor soms hevig trillen

4 reacties


Fendt 415 - ervaring Fendt 415

Hallo,
Ik had graag jullie ervaring met de Fendt 415.
Mocht hij nog gemaakt worden, zouden jullie er opnieuw een kopen?
Vriendelijke groeten,
Luc

13 reacties


Fendt 415 - tractorpulling trekhaak

Ik wil voor een fendt 415 een trekhaak gaan maken voor trekkertrek, heeft iemand een mooi voorbeeld, of ideeën? of dingen waar ik rekening mee moet houden of op letten?

8 reacties


Fendt 415 - dieselverbruik

Beste Fendt 415 drivers,

Voor vergelijking van het verbruik van onze Fendt 415 zoek ik wat meer gegevens over het verbruik. Wie heeft wel eens verbruik gemeten in relatie tot gevraagde vermogen (%). Dus bijvoorbeeld: "ploegen 80% vermogen vroeg 20 liter per uur"

Groetjes,

PPower.

20 reacties


Fendt 415 - gebruikersmening

Zijn er zaken die ik moet weten (of miss niet weten 😄 als ik een fendt 415 wil aanschaffen.. de verkopers spreken alleen maar goed. maar ik wil ook de mening weten van de gebruikers 😄 ik dank jullie vriendelijk voor je reactie !

82 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines